Aké máte skúsenosti z prac pohovorov? Samozrejme, privítam anjme tie negatívnejšie:!)Jeden na rozohratie:) Ja som bola v PO, NA pohovore v TAKKO FASHION. Konalo sa to v hoteli, na pohovor prišli 100vky žien. Meškali jeden a pol hodiny, nakoniec som tam prestala od 13- do 18. O 18 som vošla do miestnosti, kde sedeli muž, a žena. Brali si ans po desať. Každemu dávali 32 rovnaké otázky: Skúsensoť, čo sa nám v obchodoch páči, a nepácči, a prečo sme sem došli. Každý rozprávala pomaly to isté.. Nakoniec SME SA pobrali preč, a na rozlúčku nám povedali, že komu s aozvú ten je prijatý. Ani si pri pohovore neprezerali ničie CV, ani si nič pri nikom neznačili, a v hale, v ktorej sem čakakali, neboli ani stoličky....Bolo to trápne, už dávno mali niekoho vybratého... Pohovor č 2- Luna Company PO.- Pohovor sa konal o 17 30. Bolo tam viacero ľudí, keď som došla pohovory sa konali v dvoch miestostiach. Ani ich nezaujímalo, že na jednych je Luna Company, a na druhých T mobile, že vraj, mám si vybrať kde scem ísť. Tak som šla do Luny, tam čakal manažér, neskutočne trápny, a namyslený.Potom mi oznámili, že ma pozývajú na 2. kolo pohovoru,a že zajtra mám dojsť na preskúšanie, ak uspejem som tam. Na ďalší deň som prišla o 7 ráno, a nasaškovali am do auta s tromi indiciduami, ktorí boli drzí, vulgárny, a úchylný. Mali niečo poi 20 tke. Vystúpilis me v dedine , a ulohou bolo ponúkať Elektrinu- teda nových odberateľov. Pre mňa to bolo ponižujúcue, a zničujúce. Na firmus me došli o 18 30 , ja som domov dosla o 21. Totálne vyčerpaná, nohy skrvavené, opuchnuté, a ešte predtým sme zaplatili pokutu, lebo leteli cez dedinu stovkou! N a ďalší deň, mi vyvolávali, no aj som nedvíhala, lebo som spala aj tak som tam nescela nastúpiť, veď presviedčanie, oje...vanie, a privízny systém pre mňa niesu pôrácou! A tie prasce už v živote nescem stretnbúúť! najhorši pohovor, aj skusenosť u mňa!
Skúsenosti z pracovných pohovorov
do mojej terajsej prace bol 8 hodinovy pohovor, IQ testy, rozne logicke ulohy a ulohy na vynaliezavost, mala som dost
predtým, co som pracovala, som mala klasicke pohovory, 3 otazky a bolo :) na asistentku, sekretarku, tam ma vzali vzdy, stacilo ukazat pekne nohy :))))))))
mna to v praci nejak nebavi, na predavacku som este neskusala ist, do takej parfumerky by som isla v pohode robit, menej stresu by mi prospelo
bolo to na západnom Slovensku, mesto nebudem písať .... ale raz som bola na naozaj príjemnom pohovore, nebudem tu písať len o tých zlých ..tiež bol inzerát v novinách, bolo to do cestovnej agentúry, pohovor so mnou robil taký mladý chalan, ale veľmi slušný, vychovaný ..dali mi vyplniť dotazník, potom nejaké veci z angliny a nakoniec malý kvíz ohľadom svetových krajín ... boli tam aj napísať hlavné mestá k štátom ... no a ja zrazu okno jak hrom :D tak som sa ospravedlnila, že to skutočne viem, ale si teraz ako na potvoru nespomeniem a že určite keď vyjdem z kancelárie ma to hneď napadne .a. tak aj bolo ..ale zobrali to v pohode a ja ako jediná som prešla z 20tich báb :)
No jj ten druhý pohovor čo som opisovala Luna bolo to Čez vlastne... v ktorom meste si ho absolvovala ty? ja pridam ešte jeden: V avíze som našla ponuku asistentky, pohovor bol v Hiltone v KE. Došla som tam bol tam asi 20 ľudí pánkovia boli v oblekoch, a tárali dačo o oto, že nemali kedysi ani an chleba že hľadajú partnerov na založenie S.R.O. Akože nechápala som , čo tam ja robím. Mala som vtedy 19, a spovedlai ma, kde pracujú moji rodičia-asi chceli vedieť, či máme doma nieaký ten milionik, ci nie Nakoniec sa ma jeden z nich spýtal, ako som sa dopzvedela o tomto stretnutí, a ja že: Ve´d bol inzerát v novináach,., Ten namňa len pozeral, pretože nikto nijakú inzerciu nedávala a tí ľudia čo tam došli mali extra pozvanie z iných zdrojov ako z inzerátov
ja by som pre takého človeka pracovať nemohla ..pre mňa to bol hulvát a viem, že by sme si teda nerozumeli a len si skákali do vlasov .... takže načo sa namáhať
lilyiankaa, mohla si tom tretiemu pohrozit danovou kontrolou, a mozno by ti hned ponukol TPP ;-)
no ja by som tu mohla písať litánie :D ale dám aj ja nejaké ... tak napr. posledný pohovor, veľmi čerstvý spred týždňa (práca v kancelárii)
prišla som na pohovor na pol 8 ráno ..samozrejme ma pán majiteľ nechaj čakať, keď si ma už zavolal, videla sm ako sa zatváril ... ruku mi nepodal, posadil sa za stôl a musela mu povedať celý životopis do detailu (podotýkam, že tam mal len môj, tak si ho mohol preštudovať) .. po tom, čo som mu ho povedala niečo zamrmlal o obchodnej akademii,ktorú vraj mám vyštudovanú (nemám ju vyštudovanú, čiže ma ani nepočúval a ani si môj CV nečital) .. prešiel na to, že aké programy ovlaádam, a že musím vedieť hentaky taky a ešte neviem aký .... :D si hovorím, ok .. no a v tom sa spýtal, či mám otázky, hovorím, ano: moja prvá otázka bola, náplň mojej práce, jeho odpoveď:"mala som si to prečítať na ich stránke". ja som si to aj čítala, ale chela som to počuť od neho ... druhá otázka bola plat, načo mi položil protiotázku, že koľko si predstavujem ..tak som hodila sumu a on sa začal smiať :D ..tak som sa spýtala, koľko by mi teda dali a jeho odpoveď:"to ma nemusí zaujímať." a ešte sa s rehotom pýtal, či som prišla peši .. hovorím, nie, autom, mám vlastné .. a otázky, že akým jazdím a pod. .. no čistý dement ...inak ohľadom toho platu.. dal by mi podľa môjho názoru asi možno niečo viac ako minimum ..no nech s anehnevá :D
ďalší pohovor: mala to byť funkcia obchodného zástupcu, to som ešte nevedela pre akú spoločnosť ..bolo to ČEZ (takže to bude zábavné) ..pohovor so mnou robil nejaký mladý fagan asi 20ročný, čo si myslel, že je pánboh a jeho primitívne otázky mi išli na nervy ... no ale potom mi položil otázku, či som slobodná aelbo vydatá apod ..na čo som mu odpovedala, že tieto otázky sa už na pohovoroch pokladať nemajú a blabla .. hovoril mi, že teda práca bude trvať od rána do večera ako zakladateľka témy spomína a teda otravovať ľudí ..a čo ja som už ironicky odpovedala, že to je fakt super a tak .. celý pohovor sa potom odohrával v ironickom duchu, z mojej strany, čo tento mládenec (perfektný personalista iste :D ) nepochopil ..samozrejme ma na druhý deň zobrali, ale ja som neprišla :)
tretí pohovor: išlo zase o kancelársku prácu, pohovor so mnou robil teda majiteľ, tiež ma nechal čakať, bol totálne arogantný, najmúdrejší na svete, bol to Ing, ja nič proti inžinierom nemám, ale teda náplň práce sa mi pozdávala, aj on bol spokojný so mnou a tak ..a zrazu bum, z ničoho nič, že to je práca na živnosť ..tak som povedala, že ďakujem, ale nie ..na čo on spustil, že on môže kašľať ľudí ako som ja, čo chcú robiť na TPP-zmluvu, že on nikomu nič zadarmo nedá, nikomu nebude preplácať sviatky, nadčasy, ani nič .. a že čo si ja o sebe myslím aj o svojej vysokej škole, že je to nahovno škola a pod :D no despota