Skúsenosti z pracovných pohovorov

Príspevok v téme: Skúsenosti z pracovných pohovorov
Elanor44

Aké máte skúsenosti z prac pohovorov? Samozrejme, privítam anjme tie negatívnejšie:!)Jeden na rozohratie:) Ja som bola v PO, NA pohovore v TAKKO FASHION. Konalo sa to v hoteli, na pohovor prišli 100vky žien. Meškali jeden a pol hodiny, nakoniec som tam prestala od 13- do 18. O 18 som vošla do miestnosti, kde sedeli muž, a žena. Brali si ans po desať. Každemu dávali 32 rovnaké otázky: Skúsensoť, čo sa nám v obchodoch páči, a nepácči, a prečo sme sem došli. Každý rozprávala pomaly to isté.. Nakoniec SME SA pobrali preč, a na rozlúčku nám povedali, že komu s aozvú ten je prijatý. Ani si pri pohovore neprezerali ničie CV, ani si nič pri nikom neznačili, a v hale, v ktorej sem čakakali, neboli ani stoličky....Bolo to trápne, už dávno mali niekoho vybratého... Pohovor č 2- Luna Company PO.- Pohovor sa konal o 17 30. Bolo tam viacero ľudí, keď som došla pohovory sa konali v dvoch miestostiach. Ani ich nezaujímalo, že na jednych je Luna Company, a na druhých T mobile, že vraj, mám si vybrať kde scem ísť. Tak som šla do Luny, tam čakal manažér, neskutočne trápny, a namyslený.Potom mi oznámili, že ma pozývajú na 2. kolo pohovoru,a že zajtra mám dojsť na preskúšanie, ak uspejem som tam. Na ďalší deň som prišla o 7 ráno, a nasaškovali am do auta s tromi indiciduami, ktorí boli drzí, vulgárny, a úchylný. Mali niečo poi 20 tke. Vystúpilis me v dedine , a ulohou bolo ponúkať Elektrinu- teda nových odberateľov. Pre mňa to bolo ponižujúcue, a zničujúce. Na firmus me došli o 18 30 , ja som domov dosla o 21. Totálne vyčerpaná, nohy skrvavené, opuchnuté, a ešte predtým sme zaplatili pokutu, lebo leteli cez dedinu stovkou! N a ďalší deň, mi vyvolávali, no aj som nedvíhala, lebo som spala aj tak som tam nescela nastúpiť, veď presviedčanie, oje...vanie, a privízny systém pre mňa niesu pôrácou! A tie prasce už v živote nescem stretnbúúť! najhorši pohovor, aj skusenosť u mňa!

lucinka23

Až ma mrazí z vašich skúseností a príspevkov.Zajtra mám ísť do Takka na pohovor, a teraz premýšľam či tam ísť .Volal mi pravdepodobne manažér mladý muž , a mám pocit že je to ten ktorého opisujete.Ake sú tam vlastne plat.podmienky?Viem že tam mali uvedené len cenu strava.listkov a pracovná doba?Prosím píšte čo najskorej:-)Ďakujem Ludia

Mirexo

Zdravim. Citam to vselico, nasiel som na nete ponuky Telekomunikačný poradca pre tuto firmu pisu ze na TPP o zivnosti ani zmienky je to v Ziline nema niekto skusenost z pohovorom v Ziline...dakujem.

0vecka

2 Dawia ja by som ti odporucil si najst nejake clanky na nete a napisat si dopredu odpovede...urcite budu xciet aby si im preropravala svoj zivotopis a popri tom sa budu pytat ....

Dawia

Vidíte nejaké extra rozdiely aj v pohovoroch v cudzine? mna takýto čaká, mám dopovedat na oatzky po enmecky cez tel? co sa ma bude pýtat?:(

tzu

Hah toto je nic ale ja som bol na jednom z pohovorov a ten pan co so mno viedol rozhovor si lestil popritom aj topanky hubkou. To je arogancia a nevychovanost. A pritom to bol zastupca riaditela obvodneho uradu.

PetraPP

Dobrý deň,

som rada, že som našla nejakú takúto tému aby som sa mohla vyjadriť a určite o tom napíšem krátky blog v blízkej budúcnosti..

Mala som nedávno pohovor, uchádzala som sa o pozíciu recepčnej v nemenovanom hoteli v Tatrách..
Pracovné skúsenosti na tejto pozícií mám viac ako 7 ročné.. Na pohovore bol nejaký riaditeľ, ktorý sa mi ani nepredstavil, nepodal mi ani ruku a pri odchode ma ani nepozdravil... Prítomná bola aj nejaká jeho asistentka, ktorá sa snažila zachraňovať jeho arogantné správanie, bohužiaľ bez-úspešne.. a prítomný bol ešte nejaký pán, ktorý už vôbec netuším kto bol a počas veľmi krátkeho pohovoru aj to v polovice odišiel a pri odchode sme sa stretli ako vonku fajčil..
Pohovor trval asi 2 minúty, skoro som sa nestihla ani vyzliecť a už som odchádzala..
"Zajtra Vám zavoláme".... do dnešného dňa mi nikto nezavolal..a asi už po tejto skúsenosti ani po tom netúžim...

Drahí slovenskí zamestnávatelia....

Ešte sa máte čo učiť čo sa týka správneho vedenia pohovoru... a keď už si dáte tú námahu pozvať človeka na oko aby ste boli chránení pred zákonom na pohovor, správajte sa k nemu s úctou..lebo nikde nie je napísané, že raz na tom Úrade práce neskončíte aj vy...

Sejla.

Dobra tema, zaujimave citanie, i ked hrozne smutne. Ja som teda pohovorov robila dost vela, ale v zahranici a mam len same dobre skusenosti, no ked citam ako to je na slovensku, stupa mi krvny tlak z toho. Napiste niekto aj prijemne pohovory.

reniik

Ja som tiez absolvovala pohovor v spol LUNA company a teda mala som zazitok na cely dlhsiu dobu..Mlady sebavedomy chalan,ktory robil so mnou pohovor a nasluboval hory-doly,vsetko tak kvetnato opisoval, ze som si pripadala,ze sa uchadzam o poziciu riaditela velmi uspesnej spolocnosti. A potom na druhy den ma pozvali na pohovor o 8,30. Ked mi o 8,15 volala asistentka,ci mozem prist aj trochu skor..potom ma nechali cakat polhodinu,aby som videla tie scenky rannych meetingov atd (ktore boli len akoze).Potom ma zoznamili s trenerom,ktory mal ma na starosti. Podotykam,ze druhy den bol den v praxi a teda akoze celodnovka (ktora mala koncit testom),co som pocitala,ze najneskor o 16h budem doma, co bolo dost naivne,pretoze,ako som sa dozvedela,domov prichod najskor o 20,30..tuto info som sa dozvedela v aute,mala 5-miestna FABIA, v ktorej sme boli 7 (jedna holka na kolenach a jeden v kufri) a to,co mi bolo naslubovane a odprezentovane nebola ani 50% pravda,takze po 10min cestovania autom,som vystupila a uz sa ani nikomu neozvala..A urcite chodit po panelakoch od dveri k dveram a klamat ludi,tak to nie je praca pre mna.. podla skusenosti na pohovore,som si urobila obraz o tejto spolocnosti a teda nepatri medzi tie doveryhodne..a to ani neviem,ci by ma aj financne nejak vyplatili,pretoze,co som pocula,tak naslubuju a potom neplatia..

fin poradca

Čarodejka mate pravdu,kto vam dnes bude platit za nicnerobenie?neni to presne to iste ako ponukat elektrinu pre cez ale unas nemusite nic predavat,staci nevyhodne zmluvy prepracovat na vyhodnejsie.tym nemyslim rusenie zivotnych poistiek a robenie novych ale refinancovanie,prerabanie pzp na lacnejsie a pod.pracujem tu uz 5 rokov a praca je to ako kazda ina akurat ze tu jenutne sa neustale vzdelavat a skolit na nove produkty co banky a poistovne robia aby sme mohli ludom poradit...

Čarodejka

fin poradca - je to presne to isté, len trošku sofistikovanejšie prepracované. A výška zárobku závisí tak isto od počtu klientov a vykázaných zmlúv...atď

Vlastná skúsenosť.