Homocysteín

RNG

Nuz odporucam enzymy(entericke) na precistenie tela, Zvysit si viralnu imunitu, NAC na odmaskovanie roznych zamaskovanych (chronickych) nakaz, extrakt z olivovych listov a Samento na zaciatok

Irén 1

ni-ka,Dr. ma v začiatkoch liečby posielala do NURCH ,ja som nechcela,potom ma už neposielala a pred 2 rokmi zvažovala aj biologicku liečbu,ale len zvažovala - uvidím idem na kontrolu asi o mesiac,budem sa na všetko pýtať.
RNG, zrejme to fakt súvisí s tým mikrob. zamorením a tak sa asi uberiem tou cestou,ešte neviem ako ale nejak začať musím...

RNG

Mnozstvo zivin co musime dostavat z potravin sa zialbohu neda vydoplnkovat. Preto kazdemu radim dobru pestru stravu a napravit si travenie, aby sme dostali z nej tie tisice roznych potrebnych zivin. Doplna sa len to, coho je aj pri tom nedostatok
Na autoimunne maju mnohi lekari uz dnes ine nazory, tvrdia, ze za nimi su vzdy rozne priciny,vcitane mikrobialnych a zamorenia a to nie jedna, ale kombinacie roznych.
Takze rozne autoimunne uz casto adresuju ucinne potlacanim mikrobov, sirokospektralne, ako napr reumaticku artritidu, SM, lupus a podobne a maju uspechy, hoci monopolna medicina to taji.