Skoro tri mesiace Jún,Júl a August som mal závrate, bolesti hlavy, zdurené uzliny na krku, každý deň zvýšenú teplotu 37,5-38,2, problémy so spánkom a celkovo som sa cítil velmi zle .
Všetko to začalo v súvislosti s objavením sa erythema migrans na lýtku. Lab. testy potvrdili boreliózu avšak až 3 týždne po začatí problémov a až následne potom som celý Júl a August užíval doxyhexal + diclobene + dorsiflex - stav sa nezlepšoval tak v Auguste týždeň hospitalizácia kvôli testom ktoré nič nezistili a vrátil som sa odtial v rovnako zlom stave so zdurenými uzlinami, bolesťami hrdla, chrbtice, vertigom. Následne po vysadení ATB liečby vzhľadom k Lab. testom na boreliózu sa stav zlepšil a koncom Augusta som vysadil aj Dorsiflex a Diclobene pričom od začiatku Septembra až doteraz bol stav dobrý.
Tento týždeň som začal chodiť na rehabilitácie každý deň magnet, elektroliečba a ultrazvuk - krčná chrbtica. Hneď v prvý deň po rehabilitácii sa dostavili bolesti hlavy, ramien a opätovne aj krčnej chrbtice, včera sa to po rehabilitácii ešte celé zhoršilo a večer už bola aj teplota, zdurené uzliny, a dnes ráno už aj závrate a po tretej dnešnej rehabilitácii pretrvávajú všetky problémy ktoré som mal celé leto - teplota, závrate, bolesti ramien, krčnej chrbite, zdurené uzliny.
Fyzioterapeutka na RHB povedala že to môže byť počiatočná reakcia na RHB avšak sú to 3 dni a stav sa iba zhoršuje.
Viete mi niekto potvrdiť či je takýto priebeh rehabilitácie v poriadku? Naozaj som za posledné tri týždne problémy nemal - žiadne bolesti, žiadne teploty ani závrate ani iné problémy.
Nález na RTG je : stat. blok. post.v seg. C5-6, kyfoticke prehnutie, uzsie i.v. strbina C4-5 a C5-6 , diag.: CC syndr a CB syndr. bilat .
Logické je že by som mal navštíviť lekárku avšak tá mi povedala že mám prísť až bude ukončená rehabilitácia a navyše má celý tento týždeň dovolenku tak ozaj neviem a nerád by som na ďalšie dva mesiace dopadol ako v lete.