Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Smrt psika

dazd_kvapka

akim mne umrel moj psik minuly rok v juli.. bol to moj prvy psik, to co nasledovalo, prekvapilo aj mna samu...neskutocne mi chybal, vycitala som si to, natiskali sa mi same otazky preco, kde je a pod.. vedela som ze ISTO chcem ineho psika. o 2tyzdne som mala ineho, rovnaku rasu, ked mi ho priniesli, vyhrkli mi slzy do oci, pretoze som hned videla toho prveho. je to uz vyse roka, na bolest zabudnes..uchovaj si ho v pamati a nikdy nezabudni. ak ti radia noveho psika, priklanam sa k nazoru. moze byt ta ista rasa, bude iny...a bude ti veselsie, uvidis...smutok sa premeni na radost, ver mi..drzim palce, drz sa.

hanka9

Nam zastrelil psika podgurazeny polovnik

zevraj si ho pomylil s liskou

dali sme to na riesenie

skodu nahradil v plnej vyske, ale psika uz nik nenahradi

axal

mne zomrel psik pred 6r.,musela som ho nechat uspat..prasknuty nador na slezine.Citila som sa hrozne.Ale kamoska mi povedala jednu vetu a ta pomohla:Dala si jej najvacsi dar-dar lasky,slobodu.Teraz mam psiu slecnu z utulku..a zas mam najvernejsieho spolocnika na prechadzky.

jedulka

Nový pes, ale jiná rasa než byl ten tvůj.Za druhé se trochu posbírat,smrt je součástí života a pejsci nežijí tak dlouho jako mi.Když mi pejsek umře, udělám mu hezký hrobeček a zasadím na to místo krásný stromek.Většinou červený topol.

hanka9

Ked bol chory na rakovinu a mal 12 rokov

bud rada, ze uz zomrel a uz sa konecne netrapi !

hlavu hore, lebo ochories!

zariad si noveho psika !

korkova

Musis si pomoct sama.
Zivot ide dalej.
Ludia a zvierata sa rodia a zomieraju.
Lutovanim sa nic nedosiahnes, jedine ti bude stale zle.