Ahojte, práve som si prečítala "úžasné" informácie o novom kréme na slovenskom trhu.... Sľubuje omladenie pokožky a vraj ako jediný funguje...
Nie som náchylná uveriť týmto reklamným sľubom, ale aj napriek tomu by ma zaujímalo, či náhodou niektorá z vás nezohnala v zahraničí tento krém a aké má s ním skúsenosti ......
Hydroface - kto ho pozná?
Sakra, je toto normalne? Objednala som mamicke hned dva baliky, zaplatila majland a ucinok? Ziadny!!!! Rozhodne nekupujte, je to ojeb!!!!!!!
dobry den,
hydroface pouzivam uz 3 roky a je super na moju plet.
To ste vsetci taki jednoduchi a hlupi, ze neviete rozpoznat jasny podvod na prvy pohlad?
Ak neviete, tak skuste citat, pisu o tom napriklad tu, ale aj na viacerych inych weboch: hoax.sk
Hydroface je PODVOD!
Kocky.
Sam nazov kremu napovie,aky je neskodny a neucinny.
Hydro = voda
Face= tvar
Cize neskodna mastna voda na tvar.
Investujme do inych kremov.
Ja som velmi spokojna s kremom Hydroface a vysledky sa dostavili uz po 10dnoch.
Totálny podfuk ........ kto vie kam to reklamovať?........ Záruka vrátenia peňazí! Finta pre blbých , ktorí naletia a ja patrím medzi nich. Odosielateľ Hydroface LLc, Park Avenue 445 New York City........... To mám reklamovať na tejto adrese? Kto má skúsenosť s reklamáciou? Kde to reklamovať?
Hydroface krám totálny podfuk,nechala som sa oklamať a prišla som zbytočne o 54 eur.Môžu sa hanbiť v tomto štáte chudákov okrádať.Nikdy viac sa nedám oklamať reklamou na FB
CITALA SOM NA ZAHRANICNYCH RECENZIACH, ZE JE TO PODVOD A ZE STAHUJU PENIAZE Z KARTY BEZ VEDOMIA ZAKAZNICKY
Prosim aj sa niekomu podarila uspesne vybavit reklamacia na tento krem?
Ja som si ho kúpila tiež. Žiaden zázrak sa síce nekonal, ale ani neublížil. Aj krémy z lekárne - napr. EUCERIN, VICHY nie sú najlacnejšie, v podstate tiež sľubujú zázraky, a výsledok je ten istý - akurát neobsahujú formulku, že ak krém nebude účinný, tak ho môžete vrátiť a budú vám vrátené peniaze.. Takže ja ho považujem za normálny krém, nič viac a nič menej.