chcem pomáhať ľuďom, zvieratám, stromom, to je fuk. chcela by som odcestovať, kamkoľvek kde by moja pomoc bola vítaná. problém je ten, že na vycestovanie na vlastnú päsť nemám(som nezamestnaná študentka) a zároveň nemám s ničím podobným skúsenosti, okrem dobrovoľníckej práce v útulku pre psov, a teda ani žiadne vzdelanie v odbore sociálnej práce a podobne. čím sa mi to komplikuje, ale je to niečo, čo jednoducho musím spraviť a myslím, že všade vo svete je akási pomoc vítaná. netúžim po tom z nejakého rozmaru, a nechcem sa stať ani pseudomatkouterezou. chcem len pomáhať a jediná sebecká pohnútka je fakt, že túžim opustiť túto krajinu a začať nanovo, a robiť niečo zmysluplnejšie ako prežívať si vo svojom ignorantskom pohodlí ako väčšina(bez urážky).
preto aj touto formou, zhromažďujem informácie, ktoré by mohli byť nápomocné, ak sa tu nájde niekto so skúsenosťami, prípadne niekto, kto by mi vedel dať nejakú tu radu alebo tip na organizácie, združenia, ľudí, ktorí sa v týchto vodách pohybujú a mohli by mi pomôcť a nakopnúť moju lenivú riť.
ďakujem
čauko