Dobrý deň... V detstve a mladosti som skúšal mnoho rôznych drog, ale najčastejšie som užíval marihuanu a alkohol (často som ich aj kombinoval. Tej marihuany som fajčil veľa... aj 4x denne - prakticky som bol non-stop zhúlený) Bolo to asi 5 rokov.. Dnes je tomu asi 2 roky čo som od týchto vecí absolútne čistý a už sa týmto spôsobom nezabávam, no je tu taký problém že ma pravdepodobne trápi Amotivačný Syndróm. Mám asi všetky príznaky... ako z toho von...
Ako sa z toho dostať (Amotivačný Syndróm)
Ahoj mam ten isty problem fajcil som vo velkom mam pocit uplnej vypatlanosti a dokonca citim na sebe takzvany amotovacny syndrom.Dostal si sa z tpho?Ako si natom ppo psychickej stranke
tak ako to popisujes, budes zrejme potrebovat osobnu odbornu pomoc. toto je podla mojho nazoru nad moznosti tohto fora.
co potrebujes je TRVALY DOHLAD a DOKOPAVANIE k cinnostiam alebo veciam, aby si si dlhodobym opakovanim vytvoril spravne navyky. Droga zrejme celkovo poznacila tvoju osobnost, ale rozhodne nemohla znicit vsetko. Len to chce cas a trvaly dohlad. a to ti tu nikto z nas neposkytne.
Netusim ako si na tom s vekom a fyzicky, ale pomoct ti moze tvrda drezura na vojensky sposob. je kopec roznych sposobov, od cudzineckej legie az po polovojenske zlozky ci organizacie. myslim, ze by ta velmi rychlo dostali do formy ;)