Podobne temy ako som chcela napisat uz su tu. Moj problem..mala.by som byt rada ze mam milujuceho muza,dieta ..ale uz dlhsu dobu som divna uz aj sama sebe . Velmi sa tym trapim aka som,ako a co vravim . Uplne vsetko kontrolujem .veci robim na hovno..myslim si to . Kim nieco pochopim trva mi to viac ako inym ludom.citim ze zodpovednost nezvladam. Ale to je vsetko dohromady ako som pisala. Dokedy takto vydrzim zit?aj davnejsie som bola dost hambliva..muz ma nepochopi. Neviem zit . Nevie nic robit . Tak snazim sa len mi to nerobi radost
Ako sa zacat mat rada a najst samu seba?
Hodinku?Ja hovorím najmenej o jednom celom dni.Len tak robiť niečo, čo ťa baví.Ja keď začnem mať takéto obdobie, idem na zumbu, alebo si zaplávať.Niekedy idem do sauny, alebo len tak pochodiť po obchodoch...Skrátka niečo, čo je len pre mňa, aby som mohla vypnúť a resetnúť si hlavu.
Ale nie,takto nerozmýšľaj.Možno si len unaháňaná a potrebuješ trochu vypnúť, nakopnúť svoj optimizmus...Kedy si naposledy mala deň len sama pre seba?
Napr.pracu inu.naucit sa nieco ,dokazat viac len mi to nejde.:( a ked vidim ze len ja mam taky problem ..nezaujmy .radsej som doma ked pridem s prace a to je ubehana praca za minimum.nuz co .porobim doma aj to nestiham nic akoby som mala .napadlo ma ist k vestici . Zase minut peniaze ?ale mozno budem mat chvilu pokoj na dusi.
Ja som sam seba nemal rad tiez. A dokazal som to. Uz mam.
Viem presne, ako sa to robi.
Musis ist do svojho srdca, a tam veci poriesit. Inak budes ten horor, nenavist k sebe, citit stale, a casom ti dojdu sily, a padnes.
A čo presne by si chcela dokázať?
Čo na to tvoje dieťa, že sa takto opúšťaš?Koľko vlastne má?