Mam problem s uzivanim pripravku 5htp ak ho vezmem je mi zle od zaludka na zvracanie.Skusala som ho brat aj po jedle aj som dost pila a stale mi je nevolno aj hlava pobolieva.Pisu ze sa ma brat nalacno no ak som brala tak to bolo este horsie zvracala som.Ako to uzivat?Alebo prestat?Sem tam sa mi po tej tabletke aj kyselina odgrguje.Dakujem za rady.
5HTP uzivanie problem
Bolesti hlavy mozu byt zo zleho travenia, z nedostatku vody a teda celkove vyssej koncentracii toxinov v tele, vcitane napr zamorenia pesticidami a ortutou.
A mozu byt aj zo stresu, preto kazdemu radim sa co najviac destresovat, pozri cez Google.sk na rng stres a tiez spanok.
Neadresovany stres aj zle travenie su oba zabijaky a skor ci neskor vedu k stovkam vaznych zdravotnych problemov.
Dakujem za odpoved Rng ja viem o skodlivosti antidepresiv dneska je komercna doba a lekari ich radi predpisuju.Ja som dosla za neurologom ohladne bolesti hlavy a takto som dopadla.Odmietam brat taketo susule aj lekarovi som povedala.Napisal spravu ze pacientka odmieta brat cipralex.Zaver tenzna bolest hlavy.Ak ma boli hlava dam analgetikum a je pokoj.
Cipralex je SSRI chemicky liek, tj zvysuje hladinu serotoninu. Zialbohu za cenu roznych postrannych skodlivych ucinkov, vcitane smrti. Pozri na
www.youtube.com
Ale ako som povedal, aj tento liek adresuje len hladinu serotoninu, nic ine, tj nie ziadne bolesti hlavy ani drazdivost.
Na ukludnenie ti odporucam brat L-theanine, co je vytazok zo zeleneho caju, 2 x 200 az 400 mg.
Opravujem nie ct ale magneticku rezonanciu hlavy mam ok.
trpim tenznou bolestou hlavy a mam zvysenu idioneuralnu drazdivost.Bola som aj u neurologa ct hlavy mam v poriadku odporucil uzivat magne b6predpisal cipralex po 1tablete som myslela ze zomriem tak zle mi bolo restala som to brat.Tak som myslela ze Htp5 pomoze.
Odkial vies, ze ho vlastne potrebujes? Doplnky sa beru len podla potreby. A niet takeho jedla alebo doplnku na ktory by sa niekto na svete nenasiel alergicky. Takze pocuvaj svoje telo, co mu nerobi dobre, neber.
Je to prirodny pripravok v kapsulach na zlepsenie nalady depresie.5-hydroxytryptophan ucinna latka.
adri
neviem čo 5htp - ale ak ti spôsobuje až takéto problémy tak to ihneď vysaď!