Celý život chodím jednej tej istej zubárke, štátnej. Nedávno ma rozbolel zub, ktorý bol ticho asi 4 mesiace od toho čo mi ho ošetrovala, bolo ho potrebné otvoriť vyčistiť a tak. No teraz sa to vrátilo a ona mala dovolenku, bolesť ma prinútila vyhľadať alternatívu, tak som skončil u súkromnej zubárskej rodiny. Tam mi bol zub spravený, no boli nejaké komplikácie s bolesťou pri zákroku, ktorá tam už byť nemala, tak mi ho nechal zubár otvorený 2 týždne, potom dal vložku, a za mesiac že mám prísť na dokončenie zubu, až v ten moment mi oznámil, že zvyšok práce ma bude stáť celý majland, a že aj korunka by sa hodila, ale o tej radšej už nerozprával kvôli cene.
Neviem čo spraviť, ten cenový rozdiel je medzi mojou a týmto zubárom je neskutočný, a to ani nie som s jeho prácou spokojný, hoc pôsobil sebavedomo, prišlo mi to skôr ako pretvárka. za 2 týždne som mal mať termín na dokončenie, no vložka je už teraz popraskaná a kúsky poodpadávané. Neviem či ísť si to dať ku nemu dokončiť za tú cenu, alebo ísť radšej ku mojej štátnej zubárke, ktorú totálne zkritizoval na základe toho zubu ako mi spravila, ale až tak prehnane, že som mu toho moc neuveril, zrejme len triky... dôvera je na bode mrazu žiaľ. Alebo dať snáď šancu ešte nejakému ďalšiemu zobárovi? možno to spraví lacnejšie? Ak vôbec to tak ide, aby zub dokončil niekto iný.
A tiež ma zaujíma, čo ak budem potrebovať ešte skorej opraviť tú vložku? nemal by mi ju spraviť znova tamten zadarmo? keďže jeho práca asi nebola poriadná keď to tak krátko vydržalo, bojím sa že by si zase vypýtal... už aj tak ma dosť ošklbal.
dlhé, sorry, snáď niekto niečo navrhne :(