Ahojte. Asi som frigidna, alebo asexual. Ked sa spatne pozriem na tento "moj" problem, bolo to tak asi vzdy. Negativny vztah k sexu, vlastne vobec ho nechcem, nepotrebujem. Sposobil mi viac skody ako uzitku, je to pre mna najvacsi zabijak vztahu. Preto to ani nechcem riesit, doteraz som teda ani neriesila, lebo som nemala vztah. Lenze zrejme budem musiet, ak teda nechcem zostat sama. Da sa to vobec? A kedy to mam riesit, uz teraz, alebo ked budem riestit vztah, alebo nikdy? V poslednej dobe nad tym casto rozmyslam.
Mam riesit svoju nechut?
Tak potom otazka znie, ci ti to prekaza alebo nie. Ak si takto spokojna, tak to neries, ale pravdu mas v tom, ze ti to moze dost skomplikovat buduce vztahy. Ak nenajdes niekoho podobneho.
Vzdy som k tomu mala taky vztah. Aj pred prvym sexom. Vztah bol dokonaly, az kym neprisiel ten sex,no...
a tak to bolo vzdy...ani ked si prvykrat s niekym spala, tak si to nechcela? Alebo mas nejaky negativny zazitok?
No ved kvoli tomu, aky vztah k sexu prechovavam - cize negativny, cize nikdy mi ziaden "uzitok" ani sposobil nemohol.
a co znamena, ze ti sposobil viac skody ako uzitku?
tak možno patríš k tým ženám, čo sex nepotrebujú a nemajú naň chuť .... budeš si musieť nájsť partnera, ktorému to bude musieť stačiť raz za mesiac (ak sa teda premôžeš)
flegma ano
a mala si vobec ten sex?
Neviem cim to je. Ja som bola presvedcena, ze som toho cloveka milovala najviac, ako sa dalo. A aj tak som si akosi nevedela spojit sex z laskou.
možno je to tým, že si mala len sex a nie sex s láskou vo vzťahu.....