Potreboval by som od vas sluzbu.
Poslal by som vam 1 potravinu, z dvoch zdrojov a po vas by som chcel, aby ste ochutnali obe a porovnali kvalitu. Chcem zistit ci kvalita degraduje overseas postou.
Dal by sa na to niekto?
Je tu niekto z USA?
cize ani struktura by sa nemala zmenit? tj jemnost a podobne?
M8cr6, 0.
Cokolada je citliva aj na teplo, aj na chlad. Preto importovana cokolada v obchodoch je casto deformovana alebo sediva, ked tuk vystupi na povrch. Ale rozdiel v chuti som dosial nepoznal.
kolko ti treba poslat penazi? :D
cokolada, pretoze mam podozrenie ze sa trochu znicila cestou.. a zlym skladovanim pocas cesty. (teplo a chlad cokoladu zabije).. a tympadom chuti inak, co nie je moj ciel s tou cokoladou, kedze to ma byt darcek..
čo je to za potravina, arzén alebo cyankáli?