Milujem ex priatelku

Príspevok v téme: Milujem ex priatelku
Jozef051

Zdravím,

Som po rozchode vyše mesiaca s ex, ktorá bola moja prvá vážna láska (čo si ja myslím aj životná láska), žiadna vo mne nevzbudila to čo ona. Boli sme spolu skoro 3 roky. Cez náš vzťah bola ona tá čo dávala do vzťahu viac a ja som si nevážil maličkosti. Počas vzťahu som užíval marihuanu, fajčil, sem tam pil...tak som si kompenzoval svoje problémy. pred rokom som jej povedal, že je koniec a ten jej výraz na ktorý nikdy nezabudnem, veľmi som ju totiž zranil. nakoniec sme boli opäť spolu, alebo viac menej sme sa ani nerozišli, len sme mali spoločnú prácu a to nás dosť obmedzovalo a po práci som už na nu nemal ani náladu. Potom bolo všetko fajn. Pred 2 mesiacmi sme sa rozišli s tým, že ona ešte porozmýšla ako to s nami bude a že mám myslieť pozitívne. No videl som na internete fotky s jej kamarátom, aj keď som o nom vedel, vždy mi povedala, že s kým ide von, pretože kamarátky nikdy moc nemala. Vernosť v našom vzťahu bol ten klenot. Nikdy som nežiarlil, veril som jej. Dosť som na nu vyletel cez telefón keď som videl tie fotky ako jej dáva pusu na líce a podobne, síce z jej strany to nebolo, že by s ním niečo mala. pár týždnov po rozchode, keď som schudol asi 7 kg z nespavosti, hnačky nechuti do života som prišiel za nou po práci s kyticou ruží do tvaru srdca. Na to mi povedala, že ma lúbi ale nemiluje a to je u nej rozdiel. Ešte sme išli na bratislavský hrad kde sme sa porozprávali, tam sa mi celkom uľavilo. Povedal som jej, že budem pri nej vždy stáť. Už som skoro 2 mesiace čistý od marihuany, cigariet, alkoholu - nehovorím, že by som bol alkoholik...mal som skôr ten problém, že som nechcel ani pit ani fajcit, aj tak som to robil. Začal som cvičit a zdravo sa stravovať, povedal som jej, že jej dokážem, že viem byť iný. Keď som jej napísal SMS tak jej odpoveďe boli velmi stručné. Niekedy odpísala až na druhý deň. Medzitým sme boli spolu 2 x v kine... Keď sme boli spolu posledný krát v kine, tak to bolo po jej 9 dňovom ťahaní v práci 12 hodín denne, pretože chcela ísť do anglicka aj za tým kamarátom a jeho partiou. Ja jej stále verím, že to je jej kamarát a že si chce len oddýchnuť. Po kine ktoré skončilo niekedy po polnoci som ju hodil unavenú domov...bolo mi jej už pred kinom lúto, lebo som jej povedal, že ci nejde so mnou iba z ľútosti. Povedala mi, že nie, teraz nebude na slovensku 2 týždne a nebude mať možnosť ísť do kina. Inak si mi vymazala z facebooku, tak že ju nemôžem ani vyhľadať, a všimol som si že na mobile ma na pozadí fotku s tým jej kamarátom. keď som bol s nou druhý krát v kine tak som ju chcel strašne chytiť za ruku, no vždy som si povedal, že to musí prísť z jej strany. Keď sme spolu aj tak sa smejeme a rozumieme si ako keby sa nič nestalo...Ja proste chcem byť stále s nou a milujem ju a viem, že ona je tá pravá.
Teraz je 3. deň v anglicku a ani mi nenapísala, že úspešne pristála, aj keď som ju na rozlúčku vystískal a povedal nech mi aspoň napíše, že je v poriadku. No ja jej nechcem písať a otravovať ju. Neviem ako jej už mám vyjadriť, že to s nou myslím úprimne vážne.
Ďakujem za reakcie.

Carovny

Rozumny prispevok napisal MikinE77. Plne sa s nim stotoznujem. Ak ju milujes tak bojuj o nu nikdy nevies ako to moze vypalit. Nevies co sa odohrava v jej vnutri. Mozno sa rozhoduje a ak by si to zabalil tak by si bol somar. K tomu nevies co je ten druhy zac tak bud jej na blizku a sanca pride uvidis. Ja ti drzim palce....

matthiola

Maikin prispievateľ ti už asi nepodpíše, veď kukni ako je tá téma stará.
Keď som si prečítala Jozefov prípad, no...skôr si myslim, teda ak to berem z jej strany ako žena, dosť jej ublížil tým prvým rozchodom dal jej impluz aha tak toto asi nebude na celý život. U nej sa spustil id toho momentu demolacny proces a časom jej láska prirodzene ochladla. Pokiaľ raz chlap fajčil trávu chvíli môže sekať dobrotu ale veľká šanca že to opäť zlahci a začne zas. Veď len občas. S alkoholom to isté. Česť výnimkám ktorí sú doživotné abstinujuci. Málokomu sa to ale podarilo. Skôr pravidlo je že znova začne. Dievča konečne po dlhej dobe pocítila motýliky v bruchu.stretla možno niekoho úplne iného a spoliehať sa na staré dobré témy ako môže sa, ale pravdepodobne jej srdiečko tuzi už po nových témach a zoznamovacke s tým novým.. Škola života. Proste váz si čo máš daj do toho všetko. Inak o to môžeš prísť lebo príde niekto kto jej všetko bude vedieť dať. Teraz nemyslím nič materiálne.

MikinErnaft77

Jozef, prežívam podobne kiež by som to mal ako ty že idete do kina atd. Nepocuvaj druhých ! Je to tvoje srdce tvoja láska životná, tiež to neznášam “príde druha lepšia atd” aká druha ?? Ty miluješ ju nie druhu tretiu ani lepšiu ! Ja ta chápem ! Keď ju miluješ bojuj ale dôstojne a takticky ! Čiže netlac na nu kde bola s kým , prečo nepíše keď mala ! Keď s ňou si povedz jej že niečo zaujímavé si začal robiť , nejaké nové hobby nápad cestovanie skratka čokoľvek využi tu tvoju lásku na premýšľanie čo vymyslis! Že ma druhého ? Chvál ho pred ňou a bav sa s ňou ako s blízkou osobou vy ste boli spolu dlho tak vieš aké témy nie on ! Čím viac sa budete baviť o témach Vám blízkych tým bude k tebe bližšie a on ? Začne žiarliť a robiť scény ? Čo myslíš kto to vydrží, keď sa jeho nová ci aká to je stretáva s ex a ešte mu povie že si jej opora. Skratka pokial sa stretávate, komunikujete vždy je tu šanca vždy , len to nesmieš zúfalostou pokaziť !! Typu vráť sa ku mne a kontrolovať ju, pil si fajčil si ? Tak jej povedz že teraz boxujes a chodíš dávať rady drogovo závislým to uvidí zmenu atd. Žiješ len raz preto miluj bojuj bud šialený atd., kto v živote miluje nech nestráca nadej !! Máš veľkú výhodu že spolu komunikujete a on kec je sukničkár ??Mozno len vidi že ho chce ona tak si to užíva berie ju ako mnohé ! Každá žena hľadá chlapa pre ktorého je jedinečná, trpezlivosť ona zisti ako to budeš robiť dobree že do to ty a nie on. Veľa žien si mysli že chlapy sa nevedia zmeniť čo je ich veľká chyba ! Sto krát opakovaná loz sa stane pravdou !! A tisíc krát opakovana akcia reakciou !! Pokial komunikujete a nepovie ti len že budúcu sobotu ma svadbu tak potom nie je šanca ,síce dnes tiež nevieš. Bojuj komunikuj len žiadne zúfalosti a opustacky aspoň nie pred ňou ! Občas keď s ňou budeš jej tak nenapadne nadhod že je pre teba jedinečná .Nape dobra situácie je keď pôjdete viacerý hlavne chlapy po ulici oproti pôjde super kosť ty si ju ani nevšimni a povieš že teba to nezaujíma lebo ty si už super kosť našiel najkrajšiu na svete napr

Žužova

VLADI .. na to žiadny návod neexistuje ani ti nikto nedá nijake kroky ktoré máš urobit aby si ju ziskal..po 10 rokoch koniec musí byt tažký ,ale ked jeden prestane lubit nezmení to už nikto a nič .. bohužial

Jozef 051

nepracujeme spolu, to uz bolo pred rokom a pol... a odvtedy to bolo omnoho lepsie.

Vladi, ja som tiez tak dlho po rozchode aj ked sme spolu neboli 10 rokov, no viem ako sa citis. Vstavat a zaspavat s jednou myslienkou ( iba na nu ).
Viem, ze zivot ide dalej, musim makat dalej a starat sa o seba a nie o nu. Mozno raz budeme spolu, mozno sa nase cesty spoja, ale nasilu jej tuto myslienku do hlavy nedam. Ona vie, ze ju milujem celym srdcom, no ja som si to uvedomil dost neskoro. Takze je to moja chyba z ktorej sa musim poucit a ist dalej, aj ked nemam niekedy chut ani zit, pretoze ta samota je strasna a o snoch kde sa mi sniva ako sa dame dokopy ani nehovorim.

VLADI

Zdravim
Som po rozchode s priatelkou mesiac a pol boli sme spolu 10 rokov,zazili sme vela peknych chvil jasne ze boli aj mensie hadky ale to obcas sa stava aj v inycch vztahoch az prisiel koniec.Som s toho mimo fyzicky aj psychyscki velmi ju lubim a neviem co mam robit rad by som ju chcel spet velmi mi pomohla v zivote chapete.Vedeli by ste mi poradit ako ju vratit spet alebo respektive ako jej dokazat ze mi na nej zalezi aby som ju dostal na svoju stranu.Ozaj neviem co vsetko preto mam spravit ked ju nadovsetko milujem poradte prosim vas.Myslim niak aspon postup alebo kroky ktore by som mohol vykonat.Dakujem vsetkym.

fero11111

a robite stale spolu v robote ak ano sanca je furt ale ked ma jeho fotku v pozadi je jasne kde a kto je unej doma :) aj ked nechapem to kino este nieco k tebe citi ale to ze si ju zranil je silnejsie ako to co robis teraz a chces teraz poviem to takto

kino 5 percent

ak robite v jednej robote 5 percent

fotka v mobile 80 percent

je jasne kto ma viac :( smola

Dadula56

Jozef, moj nazor je taky, ze je toto kombinacia zotrvacnosti, isteho pocitu zodpovednosti za tvoj zivot a trocha lutosti. Videla/zazila som podobne spravanie dva razy. Oba razy skoncili uplnym odstrihnutim kontaktu, ked sa ta zena posunula skutocne dalej (rozumej nasla ineho muza, ktory bol cislo jedna v jej zivote).
Ty si robis nadeje a podla mna zbytocne. Mal by si sa skor snazit zabudnut, to kolko ste od seba je kratky cas, je jasne, ze sa ti zabudnut este nepodarilo. Uz to minimum by si sa mal snazit urobit a nehrotit to az tak daleko ako stretavanie s rodinou a pocit, ze by sa ti mala ozyvat a hlasit, ci je v poriadku a za kazdym detailom hladat nejake hlbsie city.
To, ze si sa zmenil teraz nemusi pre nu vobec nic znamenat. To stare ja si pre nu stale a toho cloveka prestala milovat.

lilyiankaa

tých "pravých" v tvojom živote môže byť ešte veľa .. pozri ak si aj začala s tým o 7 rokov starším sukničkárom, je len jej vec, teba do toho nič .. proste ty si stále niečo navrávaš a vsugerovávaš ... veď kamaráti ostať môžete, môžete sa sem tam stretnúť, ísť na nákupy, veď to nie je nič záväzné ..len u teba to bohužiaľ hneď vyvoláva pocit-reakciu, že máš u nej nádej, ktorú evidentne nemáš a každý ti to tu už napísal ... si do nej zamilovaný a ty sám by si si mal uvedomiť, že najlepšie pre teba by bolo sa s ňou stretávať čo najmenej ..aby si čo najskôr zabudol ..