Ráno hlad

marhyno

no a o to aj ide že ani ťažké jedlá veľmi nejem bol som u babičky a hen čo mi dala 2 kolače s makom a slivkami (cca o 6 večer) doteraz je mi ťažko z toho - moje travenie je dajake v prdeli abo jak to nazvať ... a ráno čo ti ja viem keď dačo zjem ráno a potom idem mhdčkou do Školy tak mam pocit ako by som to išiel vyvrhnuť späť - čiže môj žaludok je po ranu nestabilny abo ja neznam a ku obedu sa upokoji a už môžem jesť normalne

hanka9

Ja akurat teraz papkam domacu uvarenu klobasku s horcicou a chrenom a zapijam cervenym talianskym vínkom

ale dala som si len pol klobasky, lebo je predsa uz dost neskoro

nebicko v pusinke, parada

kikaa12

no napríklad ja som vzdy ráno hladná ako vlk, ked vecer asi dve hodiny pred spanim zjem len zeleninu, hlavne mrkvu a paradajky a papriky

a ked idem spat som uz taka hladná, ze sa normálne neviem dockat kedy bude ráno a poriadne sa napapám :D

hanka9

No a preco to chces menit? Vsak ked ti nechuti hned po prebudeni, tak neries.

a to co vidis vo filmoch, alebo co hucia do teba aby si hned po prebudeni jedol jednoducho odignoruj.

ci ako povies veduci?

kikusik

a teraz mi napadlo.....vsimla som si ze vela jem vecer prave vtedy, ked ma nieco trapi....ked som v pohodke, bez nejakeho stresu alebo blbej nalady tak mi to jedlo az tak nechyba...podla mna v podstate vsetko zavisi od psychiky, myslim si ze aj toto...tak skus mozno vycistit si hlavu, nestresovat, byt spokojny so sebou a byt nad vecou ;) tiez je to dlha cesta....ale vysledky stoja za to :)

kikusik

ja mam ten isty problem, este som ho nevyriesila takze neviem povedat na 100% co pomoze, noo myslim ze s tym sa da urobit jedine to, ze si dame pravidelny rezim, rano jest aj ked mozno trochu nasilu-nemusi to byt vela....a vecer...viem presne ake je to takze, ved teraz je vecer :D ale mozno sa trosku krotit-nejde to hned uplne, treba postupne ak to dokazes....rano aspon kusok niecoho maleho aby si v sebe mal a vecer sa aspon niecoho zriect...to je moj plan...ale snazim sa ho uplatnit uz velmi dlho kedze rano nedokazem skoro vstat a vecer si odopriet nieco pod zub :P good luck :) tot moj napad :)

P.S.: nevzdavaj to ked to nebude ruzove od zaciatku, bude to chciet vydrz ;)