Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dá sa toto odpustiť?

Príspevok v téme: Dá sa toto odpustiť?
Ema1566

Priateľ mi dal facku.
Nie v hádke, nie v amoku, proste mi ju dal zato, že som nešikovne a neumýselne rukou udrela jeho ústa. Podľa jeho slov teda skoro vybila zuby.
Jednoducho mi v momente priletela facka a naozaj nie hocijaká.

Nevládzem ani nad tou situáciou ďalej rozmýšľať, ráno sa zbalil a sám odišiel domov.

Teraz som zistila, po pár dňoch skoro nulovej komunikácie, že nie je ticho z toho dôvodu, žeby sa hanbil za to, čo spravil (vôbec sa mi neospravedlnil a ignoroval ma aj večer potom, aj dni nato), ale že je ON urazený na mňa, že som ho "poslala domov", čo som ani neurobila.

Nerozumiem, s kým to vlastne chodím, keď ho tá facka vlastne vôbec nemrzí a rieši len seba. :(

lilyiankaa

vidíš,aspoň si zistila, aký je to aj chrapúň (okrem toho, že vie byť aj gentleman) ..samozrejme, že si nemohla za to, že ti ruka vyletela .. veď to ja by som tiež už musela byť dobitá ..stane sa, aj môjmu priateľovi v noci veľakrát vybehne ruka a to ho mám hneď vyfackať? verím, že si z neho sklamaná a vôbec ho nespoznávaš, chyba nie je v tebe, ale v ňom, ty v žiadnom prípa sde neustup a ak je toto koniec, nech je ..pre teba len lepšie ... zistila si,že takto sa dospelý rozumný chlap nechová a nemalo by to s ním žiadnu budúcnosť

Ema1566

Tá facka sa fakt udiala z ničoho nič a o to je to pre mňa nepochopiteľnejšie. Kebyže mi dá facku v totálnom amoku pri hádke, ranila by ma to, ale dokázala by som si to vysvetliť, ale toto??? Sedeli sme vedľa seba, rozprávali sa a mne ruka vyletela (proste pri nejakom pohybe, ja si vážne nepamätám ako presne) a zrazu facka. Ja som ani nevedela, čo sa deje, proste šok. :(
A on zrazu krik, že som mu skoro zuby vybila. Zmohla som sa len na slzy a otázku, či je to podľa neho normálne, že som ho neudrela umýselne a odišla som. A on nič - keby prišiel, že ho to mrzí, že proste to bolo unáhlené, beriem, mala by som problém odpustiť, ale kebyže ho to mrzí!!! Lenže dnes som zistila, že on je tu vlastne ten poškodený, keď som sa ráno potom tvárila odmerane a nekomunikovala, ale mne bolo z neho zle, nechápala som, že kde je môj priateľ.

Ja vážne neviem, občas si už naozaj pripadám ako ja na chybe, že som taká nešikovná (a to som, lenže ja som mu nijako v poslednej dobe neublížila, nevypichla som mu oko ani nič, proste sa po dlhej dobe stalo, že vďaka mojej nešikovnosti som ho omylom udrela, a on takto reaguje??)

Ja som proste v koncoch z neho, ja ho nespoznávam, inak je to proste gentleman, podrží dvere, berie nákup a zrazu... facka a žiadny pocit viny.

nhvb

nj reflex to nebude, mna udrel (nielen) surodenec (ale aj kamosi) nespocetne vela krat (ale stale neumyselne, alebo ich hlupostou), takmer mi rozbil niekolko chrupaviek. lebku. (a velmi velmi drahe predmety) vsetko bolelo az tak, ze som na 1-2-3sekundy nevimal realitu.
aj tak som ho neudrel, co sa budem pustat do mladsieho (slabsieho) ako nejaka homo-gay-vagina ?
sice chut som mal, v prvej sekunde, ale ovladnut sa je to, co nas ludi deli od opic. neberie nejake prasky? udajne tie robia hormony neovladatelnymi.

james bond

bud rada ze k podobnej situacii doslo takto nahodou a vcas, viem ze je ti mozno divne sa takto rozist ale myslim ze nebudes lutovat

lilyiankaa

sú spolu, veď tu dnes alebo včera riešila zase jeho "anorexiu" .... že kedy chodí na záchod, ako dlho tam je a že tam teraz chodí len v noci , ked ona spí :D

TinaM

lilyiankaa: ano, tu si pamatam! :D tusim brutalne provokovala cely vecer svojho frajera (myslim, ze bola este aj opita), a vtedy jej dal taku vychovnu...kto vie, ci su este spolu... :D

TinaM

no, reflex by som vynechala...ked mna niekto udrie, alebo sposobi bolest-nechtiac, osoba, ktoru poznam a teda viem, ze mi nechce ublizit (napr. moj maly brat mi minule skoro vybil zuby, lebo som sa nad neho sklonila a on sa rozhodol vyskocit, alebo sme sa s priatelom nahanali v plytkej vode, chcel ma zvalit do vody a ja som tak brutalne zakopla, ze mi slzy vyhrkli do oci...takych situacii je milion...), tak jediny reflex je, ze poviem aaau a chytim sa za miesto, kde ma to boli. A nie ze mu/jej strelim naspat.

Odpustit sa da vsetko, zabuda sa tazko. Ja by som mu vsak skor nevedela odpustit to, ako sa zachoval potom. Bez vysvetlenia, bez lutosti..a este aby si sa mu ty ospravedlnovala? To kde sme?