Dobrý deň.pred rokom som si všimla že mi vyrastajú čudné chlpy na vnútornej a zadnej časti stehien.dlhé čierne,ako v oblasti bikiniek.ďalej aj na bruchu mám veľmi veľa chlpov na bruchu dlhé aj krátke,hlavne v oblasti pupka.vyzerá to ako mužské brucho.A možno sa mi to len zdá ale ako keby som mala stále viac a viac.už mám z toho vážne komplexy.Prosím poraďte mi z čoho to môže byť?a ako sa ich zbavím?ďakujem.P.S. beriem antikoncepciu trinordiol už tri roky.ale tieto problémy mám len asi rok.
chlpy
monka, nehovori sa prestne ale presne
Ja nemám takúto skúsenosť s trinordiolom. Užívala som ho 3 roky a na moje ochlpenie nemal žiadny vplyv, skôr na moje nervy a to doslova. Bývala som z neho hysterická, tak som ho vysadila. Takže na tvoje ochlpenie môže vplývať X ďalších faktorov.
ahoj mija, ja mám prestne, ale prestne taký istý problém! Odkedy beriem trinordiol som na dne s ochlpenia na bruchu a dokonca už aj na hrudi! neviem čo mám robiť, lebo v ostatných veciach mi antikoncepcia pomáha-menšie,teda žiadne bolesti, krajšia pleť, ale tie chlpy sa už nedajú zniesť. Mám pekné brucho, ale musím nosiť dlhé tričká. Keď mám však výnimočný deň-teda nejaký dôležitý, tak si brucho normálne oholým-chlpy na bruchu rastu veľmi pomaly-a ja si tie dni bez chlpov užívam...
Kate, ten problem nemusi vobec s hormonmi suvisiet. Endokrinologicke vysetrenie moze byt v norme. Ale toto vysetrenie by Mia mala absolvovat. Tak isto komplentnu gynekologicku prehliadku. A mozno sa potom zaradi do zastupu zien, ktore maju problem s nadmernym ochlpenim bez zistenia dovodu. Nahanala som sa po roznych vysetreniach vyse dva roky a aj tak to nemalo ziadny vyznam. Teraz som skusila laser. Zda sa mi, ze nejaky vysledok to urcite ma.
mozte mi niekto poradit pliz
cawte
vas problem je hormonalneho povodu, treba vyhladat endokrinologa a gynekologa.
fuuha..ja som pocula ze lejzrom sa to da nejako odstranit a depilaciou nezacinaj to wiem aj z wlastnej skusenosti budes ich mat este omnoho tmawsie..no newiem inac pomoct.
ahoj mia, mám taký istý problém, zatiaľ mi ani antikoncepcia nepomohla, takze to riesim depilaciou....au