Ahoj, nevedeli by ste mi niekto poradit kde by som kupila take tie farebne alebo diamantove kryty na mobil ? Ako mam na mysli obchod lebo cez net to nechcem objednavar?? :)
Farebne kryty na mobil
alipromo.com ja si objednávam cez túto stránku pravidelne, aj moje kolegyne. Vždy nám to príde tak do mesiaca, niekedy trošku dlhšie.
zuzulienkasladka..nevieš mi poradiť obchod kde také kúpiť? Som zo Žiaru nad Hronom a tam som nič také nevedela nájsť :-\
Cez internet sa nemusíš báť objednávať, keď je to overený obchod.. Prave že je to veľakrát výhodnejšie
Na garden-life.sk majú tieto vecičky, tiež mám od nich obal na notebook a na telefón
oprava :) obal na notebook
pauli44 ja mám z tade tento obal na mobil www.garden-life.sk ja milujem takéto originálne veci, ktoré nemá každý a toto je hrozne originálne :D
ak mas rada stylovejsie veci tak skus pozret pixel kryt od gardenlife :) krasne a originalne
preco nie cez net? ja si stale objednavam. Ked najdes spolahlivy eshop, tak sa nemas coho bat. Este je to aj lacnejsie.
kamienkove ma super eshop premobily.sk neviem presne aky chces, ale taky som kupila 13 rocnej neterke: www.premobily.sk
Puzdro pre mobilný telefón je záväzné riešenie pre jeho ochranu, teraz existuje veľmi veľké množstvo takého tovaru. semilton.sk
Skus www.obalynamobil.sk