Vas najlepsi pripravok na zehlenie vlasov

aj.ja

presne, ja nechapem co na tak dobrom vyrobku chceli vynovit, skoda je ze sa im podaril pravy opak, ja som z toho neskutocne rozcarovana teraz nemozem najst ziadnu nahradu, hocico si dam na vlasy tak sa mi vo vlhku zvlnia a ten pripravok od welly bol jediny s ktorym sa mi vlasy nezvlnili, ich novota je absolutny prepadak, mne to pride skor ako nejaky gelovy sprej na vlasy a nie pripravok na teormoochranu ale bohuzial s tym nespravime nic

sanyka ty si nenasla nejaku dobru nahradu za tento produkt?

sanyka151

aj.ja :presne viem na ktorý výrobok od welly myslíš. ten bol perfektný...lenže presne ako hovcoríš nevyrábaju ho. Vraveli že sa zmení balenie a vynoví sa ale ten náhradný je uplne oničom :(

aj.ja

ja premyslam nad vyrobkom maxima,odporucala mi ho jedna kadernicka, myslim ze ho maju na stranke kadernicky servis sk,ja som pouzivala kvalitny produkt od welly s ktorym som bola nadmieru spokojna lenze ho prestali vyrabat a nahrada zan je uplne chaba

sanyka151

Tiež by ma to zaujímalo :) žehlim si vlasy často vyskušala som už aj pár prípravkov ako je iron smoother od Matrixu alebo guardian angel alebo od baley alebo schwarzkopfu ale akosi ma žiadne neuspokojil.