prosím vás mám taký problém že vždy ked som v škole alebo niekde medzi ľuďmi tak sa mi začne točiť hlava a mám pocit že stratím vedomie že sa mi niečo stane proste stale sa bojím že odpadne alebo sa mi niečo stane ked som doma som úplne v poriadku nič mi nie je čo by to mohlo byť ?
Strach
Sociálna fóbia, resp.sociofóbia, a.k.a Antropofóbia je strach z ludí a medziludských vzťahov, strach z tvojho zlyhania. Zamysli sa, či to na teba sedi, prípadne si niečo o tom pozri. Pozor! Fóbia je iracionálny pocit, nebojim sa tvrdit že pehnaný, a v pripade, že ho máš, treba to niekomu povedat. Napr.matke, prip.odbornemu lekarovi. -R
myslim, ze sa to vola socialna fobia, skus si o tom nieco blizsie najst alebo sa porad s odbornikom
Ahoj, ja som mala presne ten istý pocit na základnej škole... stále som sa bála toho, že mi príde zle a že odpadnem.. vkuse sa mi potili ruky z toho a bola som zbytočne nervózna..
Príchodom na strednú školu som si povedala, že sa tohto problému zbavím... odstránila som to proste z hlavy a zčala som tom brať tak, že sa mi nič nestane a toto ma len blokuje v tom aby som sa uvoľnila :) tak skús to aj ty