Tvár a prislúchajúci vek

Príspevok v téme: Tvár a prislúchajúci vek
Essaouira

Ahojte,
potýkam sa už dlhšiu dobu s problémom, že mi ľudia odhadujú vyšší vek než mám a vyplýva to viacmenej z tváre.
Aby som si nepridávala na veku ešte viac (mám 30), už pár rokov športujem (aeróbne) a mám celkom vyrysovanú štíhlu postavu.
Navyše sa snažím zdravo žiť a konzumovať kvalitné potraviny a som takmer vegetarián (mäso jem minimálne). Nefajším a nechodím do solárka. Vlasy mám tmavšie hnedé i keď svetlejšia farba mi mi možno na veku ubrala, ale žiaľ by mi nepasovala. Snažím sa maľovať len tak decentne.
Najväčší problém spočíva v tom, že sa mi pod očami vytvárajú tmavé kruhy, jemné vrásky a mám ich často po ránu spuchnuté. Navyše sa mi robia na tvári vyrážky. Už mi aj pár ľudí povedalo, že v tvári vyzerám staršie a strhano. Pripisovala som to životnému štýlu, pretože kedysi som málo spávala a v práci pracovala viac než bolo nutné. Avšak zamestnanie som už dávnejšie zmenila, mám už dostatočný spánok, ale problém pretrváva.
Vedeli by ste mi prosím poradiť, ako s tým bojovať, prípadne čo na tvár aplikovať? Ďakujem za každú cennú radu!

phoenix

Nepreháňas to tak trochu s tým zameriavanim sa na výzor? Myslim že so sportovanim ani so zdravým stravovaním to netreba preháňať, treba si vedieť aj užívať. Aj sa zasmiať, opiť sa, preflakat vikend. A pi veľa čistej vody. Asi pôsobíš prísne a vážne.