Ja a jeho EX.

Príspevok v téme: Ja a jeho EX.
Natkka

Dobry den,chcela by som sa spytat na vase nazory v tejto veci.S priatelom sme sa spoznali pocas jeho ex vztahu ktori bol uz dlhodobo v troskach (bola som nestranna pozorovatelka a v podstate jeho kamaratka).Od sponania sme sa nehorazne vzajomne pritahovali a tak som zabojovala o jeho priazen,bol to dlhy boj plny vzostupov a padov no nakoniec to vyslo a sme spolu,sme stastny vsetko je ako ma az na jednu vec,predsa vsade musi byt nejake ale.Jeho rodina,znami...Neustale sa milia a oslovuju ma jej menom,viem ze sa nad tym mnoho z vas zasmeje ale mna to velmi boli,je mi to velmi ponizuje a mam pocit menejcennosti.Vopred dakujem za odpovede.

Maoam

to su aspon cudzi, mne sa uz x-krat stalo, ze ma pribuzni nazvali menom mojej sestry a pod., nespocetne vela krat a ti nas poznaju desiatky rokov :DD, takze v poho

Maoam

rovno sa predstav sama od seba - volam sa XX a nie XY a bude po probleme, neber si to osobne, ak skocil zo vztahu do vztahu, tak to tym ludom neber za zle, je to nevedoma automatika

tinkiwinki

Asi boli spolu dlho, ked ju poznala cela rodina. Nebrala by som to zatial prilis osobne, aj ked viem, ze je to tazke. Cim dlhsie spolubudete, tym viac rodinnych prislusnikov si zautomatizuje, ze jurko ma teraz novu priatelku, ktora sa nevola katka ale mirka- priklad. Bez urazky, ale je vela inych veci, ktore si musia babky a strykovia pamatat, ako nove meno jurkovej frajerky. Ked uz budete spolu dostatocne dlho, aj oni tomu zacnu pripisovat vaznost a zapamataju si to :-)

gimienkis

Neboj sa, asi všetci žijú ešte v tom, že chodí so svojou ex. Ešte asi neboj taký rozruch okolo toho že sa tvoj priateľ rozišiel a našiel si novú známosť, verím že po čase to bude ok.

Žužova

:D ... tak sa daj premenovat alebo si zvykni ..ale nie,šak im stále pripominaj svoje meno a oni sa ho hadam naučia :D