Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Život v samote

Príspevok v téme: Život v samote
indian2

Pekný večer prajem

Viem, že takýchto tém je plno, ale aj tak mi to nedalo prispieť svojou troškou.

Ide o to, že som ešte nemal žiaden vzťah, žiadnu priateľku ani nič po intímnej stránke.

Som mladý 22 ročný muž, ktorý študuje na vysokej škole. Vzhľadovo by som sa prirovnal k priemeru, t.j. nie som žiaden krásavec ale ani žiadna obluda, teda aspoň dúfam. Možno som len prieberčivý alebo možno len mám rád samotu, ktorá sa čoraz viac prehlbuje, nakoľko väčšina mojich kamarátov už má priateľky, s ktorými travia čas. V škole si tiež nemám čo nájsť, nakoľko navštevujem odbor kde sme sami chlapci až na jedno dievča (podobne stredná škola, viem si vybrať čo :D)

Ale nie to som chcel... V podstate ide mi o to, že už nejako počítam s tým, že ostanem po zvyšok života sám, aj keď nerád by som ostál... Len som chcel vedieť, či je nás takých viac, alebo som jediný svojho druhu.

oms

Ešte sa vrátim k tomu svojmu príspevku, tie ženy čo sa už popálili si vybrali samé a preto už podla mňa nemajú nárok, teda u mňa rozhodne nie. Za svoje konanie by mal byť každý sám zodpovedný.

Hrac

bud rad sam ;-) mam vela kamaratov v 22-23, kedze som ten rocnik, ktori su uz rozvedeni s detmi na krku. Urcite by si nemenil :-)

oms

tak sa páni pridávam do partie :D, ale ja už mám 33 a čím viac sa týmto zaoberám tak si to vyhodnocujem, že ostanem rašej sám. Boli dva tri vážne vzťahy, ale čím som starší tak sa už na ženy dívam trocha inou optikou. Buďte rdšej nároční, zbytočne sa nehrňte do niečoho čo môže skončiť rozvodom, dobre zvažujte. Keď prekročíte tú hranicu 30-32 rokov je to už asi pasé potom niekoho nájsť, lebo každý človek už má svoje zázemie a ťažko sa to mení. Takže odporúčam zatlačiť na pílu ak sa dá tak okolo 27 - 30 vtedy už by mal vedieť čo človek chce od partnerského života. Potom už Vám ostanú na výber len socky, ktoré sa už popálili /niektoré aj viackrát/s deckami s predchádzajúcich vzťahov atď. Nič seriózne, inteligentné, zmyselné teda to je aspoň môj pohľad. A teraz sa do mňa žienky s nevydarenmi vzťahmi pustite, že či už nemáte právo byť šťastné a podobné keci. Žena, ktorá má deti s viacerími mužmi nie je žena na tom správnom mieste.

adriana m.

boze odrazu kolko osamelych muzov :)
ja si cely zivot prajem aby som niekoho takeho nasla, niekoho kto nie je prilis spolocensky, ale take povahy sa asi navzajom tazko najdu..

Fleur-de-lis

Tak potom to nevzdávaj. Veď veľa ľudí sa nájde aj vo veku 30... Osobne si myslím, že je lepšie skôr, ale osud niekedy inak nedá. A v staršom veku je už aj charakter vyspelejší, u mužov aj žien... Inak sa pozerajú na druhých, na seba. Teda v tom lepšom prípade :)
V 22 dnes ani veľa ľudí na vzťah pripravených nie je. Myslím na naozajstný vzťah, nie behanie po diskotékach, párty a spávanie spolu...
Takže v tvojom veku je určite priskoro sa zmieriť s tým, že ostaneš sám...

Fleur-de-lis

Určite je takých viac. Zopár poznám.
Ale zváž si svoje dôvody. Či je to naozaj tvoja túžba, alebo si sa len niečoho vzdal, kvôli momentálnej situácii či "neúspechu".
Aby si neskôr neľutoval. Raz budeš mať štyridsať, päťdesiat, šesťdesiat rokov, naozaj nechceš mať rodinu?

jedulka

rodíme se sami.žijeme sami,umíráme sami.Jen skrze lásku a přátelství si vytváříme že nejsme sami.
Za ten pocit dám všechno co mám.