Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Život v samote

Príspevok v téme: Život v samote
indian2

Pekný večer prajem

Viem, že takýchto tém je plno, ale aj tak mi to nedalo prispieť svojou troškou.

Ide o to, že som ešte nemal žiaden vzťah, žiadnu priateľku ani nič po intímnej stránke.

Som mladý 22 ročný muž, ktorý študuje na vysokej škole. Vzhľadovo by som sa prirovnal k priemeru, t.j. nie som žiaden krásavec ale ani žiadna obluda, teda aspoň dúfam. Možno som len prieberčivý alebo možno len mám rád samotu, ktorá sa čoraz viac prehlbuje, nakoľko väčšina mojich kamarátov už má priateľky, s ktorými travia čas. V škole si tiež nemám čo nájsť, nakoľko navštevujem odbor kde sme sami chlapci až na jedno dievča (podobne stredná škola, viem si vybrať čo :D)

Ale nie to som chcel... V podstate ide mi o to, že už nejako počítam s tým, že ostanem po zvyšok života sám, aj keď nerád by som ostál... Len som chcel vedieť, či je nás takých viac, alebo som jediný svojho druhu.

Iveta Michael

oms 15:03

musím povedať že dobrý postreh kámo:)

ja ti vcelku dávam za pravdu,chvalabohu nepatrím do spomínanej kategórie žien a radšej som sama ako byť v dehonestujúcom vzťahu,to je nepredstaviteľné ..príkladov mám okolo seba viac ako dosť,treba povedať že mnohí muži sa nechávajú ženami manipulovať a potom sa čudujú že sú nešťastní..

oms

@lombardo1981, nič v zlom, možno máš dve VŠ, ale chápanie písaného textu v tom máš asi nedostatky, možno som použil až moc expresívny výraz "socky", ale to som myslel, fakt len ženy, ktoré už raz zakotvili, porodili - ostali samé a teraz sa znova potrebujú silou mocou niekam ukotviť nech to stojí čokoľvek :/ osobne mi napr. u takej ženy ako je lombardka1981 chýba aká taká empatia, taká tá prirodzená žiara, lebo keď niekto vybafne s tými školami atď. moc ma to odpudzuje. Behá po svete prirodzená, vzdelaná, prirodzene sebavedomá, empatická žienka, ktorá sa vie usmiať, nechýba jej humor, nevidí všetko cez peniaze ? asi hej, poznám také je ich kopec ale už "zakotvili" :D btw práve som prišiel z kanclu domov, nemusel som bežať pre decká do školky atď., večer idem von stretnúť tú pravú haha pre nás www.youtube.com

Iveta Michael

pravdaže nie si sám v tomto smere:)

okrem toho ...hádam je ešte predčasné lámať palicu nad sebou keďže si ešte veľmi mladý a život máš pred sebou ... reálne pred sebou,môžeš si ho urobiť krajším...

pokiaľ si slobodný tak si tú slobodu užívaj v tom najlepšom zmysle slova,venuj sa svojim koníčkom,niečomu zaujímavému,zmysluplnému a hlavne mysli aj na skutočnosť že mnohí z tých tvojich rovesníkov nemusia byť v tom vzťahu šťastní len o tom nechcú hovoriť,resp.sú pod papučou:)

to by si hádam nechcel,pestuj si zdravé sebavedomie a nenechávaj sa strhávať ,,prúdom,,okolností a už vôbec si nezaťažuj myseľ takýmito myšlienkami na úkor vlastnej slobody,radšej si počkaj na to ,,tvoje dievča,,v príhodnom čase určite by si nechcel nejakú krásavicu ktorá by ťa len využívala..:)

prezyvko

skôr ako o vysokú latku, ide o to, že keď je človek samotár, tak jednoducho nemá kde stretnúť samotárku. či snáď čakáte že si po 1 pohľade skočia do náruče na ulici? niečo ako: "aha, tamtá je určite sama", a šup ju pod pazuchu :)

pandorica

No,možno, alebo už majú tak skreslené predstavy o partnerovi a latku tak vysoko nastavenú, že im nikto nevyhovuje.Alebo sú tak zaujatí svojou samotou a tým ako ju riešiť, že na nič ostatné, ani na vzťah už im neostáva čas ani energia.

lombardo1981

@oms
Ja sa ohradím, ale za ženy po 30-tke a dobrovoľne dlhodobo nezadané! Ja osobne sa ako "socka" necítim. A prečo aj? Veď žijem normálny život... len bez chlapov.
Dokonca sa dá povedať, že ma boh obdaril inteligenciou. Ak by nie, tak by som nemala dve VŠ, obe "mužského typu".
Možno len ty máš zlý vkus. Zamyslel si sa nad tým?
Otázka do pléna: A čo chlap, ktorý má 5 detí s troma ženami?

@indian2
Život o samote je fajn, ale niekedy veľmi vyčerpávajúci. Samota ubíja.

@pandorica
Tiež ma to šokuje. Možno na toho pravého už aj narazili, len netušili, že je on/ona.

pandorica

Je zaujímavé, koľko ľudí, mužov aj žien píše, že sú sami a samota im vadí.Ako je to možné, že v reálnom svete sa takíto nemôžu nájsť.