Okuliare z internetu - opti24

DanielaM

Ja som maximálne spokojná,okuliare sú krásne,aj funkčné.......boli dodané do dvoch týždňov,prístup korektný. Potrebovala som slnečné dioptrické a konečne mám, budem odporúčať.

brandon75

Vyskúšal som opti24 nakoľko som nechcel veľa investovať v optike a tá ich cena mi prišla ako rozumná aj pre nákup cez net, kde predsa len sú obavy, akú mačku vo vreci kupujeme. Okuliare prišli a som s nimi spokojný. Ak budú mať akciu a ponuky klesnú ešte o 10 eur, objednám si znova.

hgxic

ivan, oni ti zhotovili okuliare podla predpisu ak som spravne pochopila ako ta stranka funguje. takze stazovat by si sa mal u lekara ktory ti zmeral oci a dal ti recept s tymi dioptriami, ktore si zaslal do opti 24

Ivan2

Mesiac čakám odpoveď na svoju otázku: prečo v okuliaroch na čítanie (dioptrie +5)kúpených v Kauflande za 200 Kč môžem šoférovať, pracovať na počítači a prečítam aj vetší text na obale jogurtu, a v týchto za 50 € od opti24 (dioptrie +5,5 a +6,0)môžem čítať tak akurát na vzdialenosti 40cm, stránka pritom má neprirodzený tvar a veľkosť. Mimo tejto vzdialenosti je všetko rozmazané. Myslím si, že to nie sú okuliare ale hodinárska lupa. Bohužiaľ v Kauflande sa teraz dajú kúpiť okuliare maximálne +4.