mam neuveritelne problemy sama so sebou, nevyznam sa v sebe. Mam problemy s kominikaciou s inymi ludmi, casto mavam depresivne stavy, neviem prejavit adekvatne svoje city a uz mam toho dost... Chcela by som navstivit psychologa. ALe...som hrozna stresistka. A plati sa unho? dakujem
PSYCHOLOG
ja som chodila k sukromnemu a malo ma to stat okolo 500 sk za sedenie, ale najprv mi to znizil na 200 a neskor na 100 lebo videl, ze by som kazdy tyzden nevyhrabala tolko penazi. Velmi mi pomohol, bol taky direktivnejsi a ja som to asi aj potrebovala. U statneho neplatis
dee to si chodila ku nestatnemu? a kolko si mu platila? pomohlo ti to? aebo mas este stale problemy?
netreba sudit podla jedneho psychologa ostatnych. Su to tiez len ludia so svojimi problemami a su dobri a su aj zli.Ked nie si spokojny s jednym, treba hladat druheho.Ja som chodila k 2, jeden muz a jedna zena. A tiez som moc nedavala najavo co citim. Platila som si za hodiny ticha, on cakal, a potom som to uz nevydrzala a kecala som a plakala a kecala a polakala.
Mozno som natrafil na toho nespravneho.Ale najdi si zenu-psychologicku,muzi v tomto povolani su dost chladni a pragmaticki.
Ano,co sa tyka mna,zobral mi este aj posledne zvysky sebavedomia,ktore som mal.Nastavil mi zrkadlo,v ktorom som sa mal vidiet ako totalne neschopny.Fakt sa mu mozem za to "podakovat".Po navsteve u neho uz nevidim na sebe nic kladne.
coze?? ako..ked k takemu psychologovi pride taky zakomplexovvany clovek ako napr. ja, tak jeho komplexy sa akurat zvacsia. to sa mozem ist rovno obesit...
Ja by som na tvojom mieste skusil nejake ine metody,napr.kyneziologiu,one braine,odblokovanie....
Chodil som k psychologovi,ale bol chladny ako lad,bral ma len ako nejaky tovar a nie cloveka,ja som mu musel odpovedat,ked sa ma spytal,co vlastne od neho chcem,ze chcem len,aby sa aspon do mna vcitil a vypocul si ma ako cloveka,ktory je fakt na dne a potrebuje niekomu o svojich pocitoch povedat.Neustale ma urazal a napadal,vyslovene som videl,ze mu leziem svojimi nazormi a pocitmi na nervy a ze sa ma chce zbavit.A pritom to bol psycholog,ktory je dost znamy a vystupoval aj v rozhlase.Po takejto skusenosti uz psychologom neverim.
no, bojim sa ze mne ani psycholog nepomoze.. mam taky problem ze verbalne neviem dat zo seba von co mi je. vnutri so mnou vsetko lomcuje, vsetko hrozne prezivam no von to nejde.
komuinikacia je pre mna hrozny problem. nedokazem sa bavit na "babske temy" a vobec, je pre mna tazke nadviazat debatu.. mozno je to aj tym, s akymi ludmi sa stykam, nemame velmi vela spolocneho. no mna to trapi. nedokazem sa im prisposobit, no nevyberiem si:( velmi tazko nadvazujem nove priatelstva..
a uz mam dost neustaleho koktania, cervenania sa a otalania, ked mam niekomu neznamemu nieco povedat, alebo ked mam nieco predniest pred vacsim poctom ludi.
preto chcem vyhladat psychologa. ibaze neviem, ako mi moze pomoct rozhovor s psychologom, ked mu mozno ani nebudem vediet poriadne vysvetlit, co vlastne chcem. je mi z toho do revu.