Ahojte cem sa spytat kedy (v akom case cez den) brat HAK ..no ake mate skusenosti kedy sa najmenej zabuda ..ci uprednostnujete rano alebo vecer a tak (a skusenosti s CILEST/negativne alebo pozitivne/..diiik za rady=))pekny den
Antikoncepcia pre zacinajucich
Ahooojte dievcata.Tiež som jedna s tých, ktoré už v najbližšich dňoch začnu brať HAK.Ja mam ale predpisanu Baleru tak som s chcela spýtať či nádou niektorá z vás nemá s ňou nejaké skúsenosti či už pozitívne alebo negatívne?Tiež by som sa chcela spýtať po akej dobe uživania je možne mať styk bez obav z otehotnenia.Dakujem za vaše odpovede
ja mam ritual, osprchovat sa vecer a tabletka. Isty cas som Hak brala rano, ale to som skor zabudla, lebo vtedy beriem aj na alergiu a imunitu lieky a nechcem to vsetko brat naraz
praveze ja som si zvykla brat rano, zo zaciatku som aj zabudala, ale po case uz to slo samo, hned ako som vstala, som ju uzila...skusala som brat aj vecer ,ale mne sa to neosvedcilo, brala som o 21h...ale stavalo sa to, ze som niekedy nebola doma, alebo napr. niekedy uz aj spala
v ranajšom zhone sa skôr trafí zabudnúť.
sak mas mobil, daj si propomienku a hotovo