Caute,
mam uz asi dva roky chronicku unavu, rano sa budim rovnako unavena ako som bola vecer, cez den nevladzem, chce sa mi spat, musim sa stale premahat. Zazili ste to niekto a viete mi poradit?
Chronická únava
Mala som brutálne ťažké obdobie, otec ochorel, bolo to hrozne stresujúce, celé noci sme nespali, do toho som mala štátnice, asi je to následok toho, plus z časti je to organicky podložené, ale nikto s tým nevie nič robiť. Mala som aj panické stavy, tak beriem antidepresíva, všetko prešlo, resp. sa upravilo okrem tej únavy - že je to možno aj pozostatok z tých stavov, ale nechce mi zvyšovať dávku, že som mladá
Ozaj Sárinka, píšeš že máš malé dieťa, určite ho kojíš a vtedy je veľmi veľký úbytok energie a vitamínov z tela. Tak jedz veľa ovocia, zeleniny ak môžeš tak aj mlieko a ten multivitamín.
A slnko!!!!!!!!!!!!
Ale ten multivitamín užívaj. Teraz sú aj lacnešie. Prv bol len Centrum a Spektrum a tuším Calibrum, tie boli drahšie, ale videl som aj lacnejší, tuším Quantum.
To nemôžeš. Ale skúste niekam vypadnúť napríklad na chatu na hory. Choď a opri sa o listnatý strom a predstavuj si, ako z neho prúdi sila do teba. Objím ho /strom/ oboma rukami a prežívaj to. Neviem ako je to možné, ale pomáha to. Tu sa hovorí niečo o energiách zeme....
Hovorí sa, že za únavou je nedostatok železa. tzv. anémia. To lekár zistí z odberu krvi.