Caute,
mam uz asi dva roky chronicku unavu, rano sa budim rovnako unavena ako som bola vecer, cez den nevladzem, chce sa mi spat, musim sa stale premahat. Zazili ste to niekto a viete mi poradit?
Chronická únava
cez deň nespím na to nie je čas, ved to poznáš, upratať, oprať, ožehliť.... ked si aj niekedy pospím cez deň tak nemôžem v noci zaspať, pred týždňom som si s malou pospala 2 hodiny a potom som do tretej rána nemohla zaspať takže sa tom radšej vyhýbam alebo si hodím len taký mikrospánok na 10 minút a som v relatívnej pohode. ale as to musí prejsť tak akosi samo
mala som podobny problem, pomohol mi imunoglutan (vitaminy z lekarne)
Zazila som to, mam s tym stale problemy,ako sa narodili deti,dojcenie,nevyspatost,stres,dala som si robit krvne vysetrenia,lekar ma poslal na inter.nezistili nic,aj stitnu zlazu som si dala sama vysetrit na uhradu,v poriadku,tiez som mala stavy zmiznut,ale mozes sama zmiznut ked mas male deti,Tieto problemy teraz trochu ustupili,tiez si davam vit,MG,Ca ,ZN ,vit.E aloe,a skusam viac zasadita strava,(odkyslenie organizmu.Je mi lepsie,ale tieto stavy su hrozne,Ty si aj lahnes cez den alebo sa len premahas?Musis si aj oddychnut aj cez den ak dieta spi.Vela stastia.
vyhľadaj akupunktúru a daj si povzbudiť energiu-buď celkovú telesnú,alebo jang -energiu a ožiješ!!!!
ivka 1 a čo konkrétne máš na prírodnej báze na mysli. Lorrie tak to ťa obdivujem, že ešte vládzeš, ale v tomto prípade asi najlepší lekár je čas. Dúfam že ocino je už v poriadku. a čo tie panické stavy, mala si to z obavy o otcov stav, či zo samotných štátnic? môj stav je jednoznačne zapríčinený tým, že som pred tehotenstvom mala aktívny spoločensko pracovný ruch, takže teraz sa strašne nudím, ked sa len celé dni venujem malej. snažím sa aj pracovať popri tom všetkom ale male je príliž aktívna a cez deň spáva len dve hodiny medzi 11 - 13, od 6.30 hod sme hore a spať ide tak okolo 21 hod. takže na seba nemám príliš času. väčšinou pracujem po nociach a potom som unavená, ale moja práca ma strašne baví a nerada by som sa jej vzdala. ahojte a ďakujem
ahojte dievčatá,od únavy je dobré magnézium,kalcium zinok a hlavne vela piť tekutiny,ináč aj pri štítnej žlaze býva takáto únava,ja som tým trpela roky.