Ahojte.. neviem čím to je, ale nemám najlepšiu kamarátku, všetky moje tzv. kamošky už majú svoj kruh ľudí, a ja do žiadneho nepatrím..veľmi si túžim nájsť kamošku, ktorá by mala podobné záujmy ako ja, spolu by sme vykecávali, dôverovali si, chodili na nákupy, na kávu a pod., a bola by mi ako sestra. Samozrejme by som veľmi chcela, aby aj ona mňa tak brala. Mám 22 rokov, som z Bratislavy, strašne rada behávam (je to pre mňa dôležité), zdravo žijem, chodím do fitka, kreslím, nakupujem, kávičkujem :).. Ak by tu bolo nejaké dievča, čo si tiež hľadá kamarátku, ozvi sa :)
Hľadám kamaratku
natusik osudova chyba hodit sem link na ktorom najdu tvoju fotku ... :D bud pripravena na uchylov z forka ...
Tuším mi tam chýbajú nejaké slová :D ale píšem to narýchlo z roboty tak sorry za preklepy
Ahoj, ja som bývam 14 km od Ba ale robím aj študujem tu :) som tu každý deň . Mám veľa kamarátov, ale moje 2 najlepšie mi odchádzajú do zahraničia tak už teraz, že to bude pre mňa ťažké. Mám rovnaké záujmy ako ty .. Za týždeň mám 21 :) Tak kľudne mi napíš, somnou sa nudiť nebudeš :) Mail : natusik33@azet.sk
Ahoj ja mam 20 a som z PK a tiez by sa mi hodila kamaratka... ak chces, ozvy sa na lotushia@zoznam.sk :)
aaaaaaaaaa preco si z Ba :(((( ....aj ja rada beham, chodim do fitka, milujem vykecavky kavicky :-D a bezne prechadzky a nakupy....ale som z LM :((...aaaaaaaaaaaaaaaach
Na mňa to pôsobí zase sympaticko. Z tvojich záujmov mám rada zdravý životný štýl, kávu, občas fitko :) Ale vyrozumela som, že chceš nájsť kamošku, ktorá býva v BA. Ja tu totižto iba študujem, čiže na víkendy chodievam domov. A školu mám takú, že sa musím učiť takmer každý deň... škoda.. :/
Nepýtala som sa na názor...Preto si hľadám niekoho, kto bude mať podobné záujmy ako ja
posobi to na mna dost plytko a nudne