Druha muzska puberta v 45 az 50tke - andropauza.

Príspevok v téme: Druha muzska puberta v 45 az 50tke - andropauza.
sabrina:-)

Mile 40tnicky.To aj vas muz priblizne v takomto veku stale omiela o tom,ze uz to nanho ide - druha puberta - a obzera sa za dievcatami vo veku jeho dcery? To ozaj nemaju stipku sebakritiky? /pivne brucha,zhrbena chuodza uz takmer dedov:-)/Ozaj si myslia,ze su pritazlivi pre dake 17tky?
Dcera mi minule vravi,ze ked mala doma kamosky-otec sa choval ako saso,hanbila sa zan.Mam mu to povedat?Bude si mysliet ze ziarlim:-))Nic ine ich predsa nemoze napadnut.Ach ti muzi,cim su starsi,tym su smiesnejsi.Asi sa zacnem ja obzerat po mladych stihlych slovenskych muzoch:-)

stano_cc

Mne je poriadne na grc,ked vidim ako sa niektore spoluziacky vlacia so starsími /i zenatymi/.Je to cista vypocitavost z oboch.On ma mlade masko a citi sa prizlivy/co nie je pravda,lebo ho potom len ohovaraju aky je uz nemozny v sexe a tak../ a ona si nechava platit co chce a tak...a pritom sniva o mladom krasnom princovi:-)Je to na hlavu.

sabrina:-)

Prelud:no to si nam zalichotil teraz vsetkym "mladym" aspon duchom :-)Ja osobne si myslim /a to mam len 37,vravia ze vyzeram na 30 ha ha/, ze vyzeram ovela lepsie ako mnohe tucne vymalovane 18tky,ktore sa "velmi snazia".A to som este sebakriticka,preto mi je smiesna ta chlapska nadutost a spokojnost s vyzorom,aj ked neviem ako byt spokojny s tucnym bruchom :-)

prelud

ja mam 18 a zase mam problem ze sa mi velmi pacia stare dobre vyzerajuce zeny 30 a 40 rocne. moja sesedka ma 35 ale je pre mna strasne sexi.ach vy zeny. cmuuuk