Mile 40tnicky.To aj vas muz priblizne v takomto veku stale omiela o tom,ze uz to nanho ide - druha puberta - a obzera sa za dievcatami vo veku jeho dcery? To ozaj nemaju stipku sebakritiky? /pivne brucha,zhrbena chuodza uz takmer dedov:-)/Ozaj si myslia,ze su pritazlivi pre dake 17tky?
Dcera mi minule vravi,ze ked mala doma kamosky-otec sa choval ako saso,hanbila sa zan.Mam mu to povedat?Bude si mysliet ze ziarlim:-))Nic ine ich predsa nemoze napadnut.Ach ti muzi,cim su starsi,tym su smiesnejsi.Asi sa zacnem ja obzerat po mladych stihlych slovenskych muzoch:-)
Druha muzska puberta v 45 az 50tke - andropauza.
baby ste vazne zlate ako to tu citam, mam usmev na perach. :-)))) no a co mam povedat ja, ked ten moj by si tie monikine briliantove saty nevsimol na mne po dvoch rokoch, tak to sa tesim ako to bude po 20tich:-))) To ked mu nepoviem, ze ma ani nepochvali, ze sa dobre vyzeram (on hned na to, ze zlatko ale ty vyzeras vzdy dobre, nebudem ti to hovorit predsa kazdy den-typicky chlap):-)))
Mila Monika.Ak ta to zranuje a vadi ti to /chapem ta,si na materskej a necitis sa dako najsexy../pouzi rovnaku taktiku.Ked pride mlady opravar...vychvaluj ho do nebies jaky je sikovny pekny stihly,ked pride sused,prosto vsetci mladi aki su pekni stihli a sikovni az by stali za hriech a tak...Uvidis to certenie sa a prskanie s hundranim. :-)
Si to vystihla presne sabrina.Nasi muzi su tak oduti,namysleni a namyslaju si,ze ich vlastna zena im uz nestoji /ked uz im nestoji-len sem tam/ ani za pohlad.Ja by som mohla mat na hlave aj caly Spisky hrad,alebo saty z briliantov-ani si nevsimne.Ale taka susedoviec dcera 16r-to sa napocuvam vraj-kukaj jak vyrastla a opeknela,jak sikovne polieva zahradu /v plavkach jasne ze/a ja tu pobehujem medzi malymi chlapcami-som na materskej totizto - mam 34r/.Su smiesni,ale asi aj slepi-lebo mne to nie je prijemne.
Teraz si ma rozosmial Ramirez.Asi nevies ako to je v manzelstve po takych 20tich rokoch...Ja by som sa mohla uz aj rozliat na kolomaz ako sa vravi....ine je ine.To plati vsak aj naopak :-)
Nech mu to povie dcera... A ty sa sabrina skus obliec niekedy ako 17tak a zahraj sa s nim. Mozno mu spravis radost ;)
Joj tak ja mu to tak nevykricim, len pozriem na maminu aby ho odtial vytiahla alebo idem za maminou aby ho zavolala pre nieco niekam a aby sa nevracial:)) oco by sa urazil keby som mu povedala ze nech ide prec, a kamosky si uz zvykli ze ked pridu do nas tak sa im ujde aj objatie od ,,starca,,:))
Ivke: Mas spravnacku maminu Ivka.V podstate to vystihla,ocino sa chce vytahovat pred kamoskami,aj mojej dcere to lezie na nervy/ma len 17/,uz minule mu vykricala,ze ked pridu kamosky nech nebude trapny a tak...Az mi ho bolo luto :-)
Noo, tak to si musime teraz my zeny namotat dakeho 20tnika. :-)
len ked maju 20pozeraju po skusenejsich, a zase naopak ked maju po 30ke, 40ke tak pozeraju na 15nastky:D ...
no aj ked za mnou pridu domov kamosky tak oco si sadne medzi ne na gauc, alebo ked sme niekde vonku tak nam nieco kupuje, je to strane TRAPNE, pritom mam 21 a uz sa mama minule smiala , ze brasko ked si najde buducu nevestu tak si bude musiet zadovazit aj zbran aby mu oco za nou nelozil...:)))ale podla mna su chlapi v puberte cely zivot:))