Kabel ti radi dobre. Staci dat do vyhladavaca co potrebujes a hned v prvom clanku si precitaj o tom, co su to sacharidy, co bielkoviny a podobne...Nemusis o tom citat tristo clankov, lebo je to stale to iste...
Inak, precitala som si, co jedavas...
Takze, na rozky zabudni, uplne a totalne. Od dnes ziadne rozky, ziadne pecivo. Ja dokonca nejem ani take, ktore je v obchode oznacene ako celozrnne a tmave. Rozpravala som sa s jednym panom, ktory pecie este poctivy chlebik a povedal, ze vsetky druhy chlebov v obchode sa vyrabaju z toho isteho zakladu, z tej istej muky, len sa tmavy chlieb prifarbi a podobne...ble...Treba investovat do vlastnej pekarnicky a robit si vlastny celozrnny chleba :) Na skoricove buchty zabudni tak isto. To su tie najhorsie veci, ake mozes jest. Dalej ziadne buchty, napolitanky, tatranky, horalky, ziadna cokolada, ked tak, tak horka. Rano zacni ovsenymi vlockami, ktore nechas na niekolko minut v teplom mlieku, aby zmakkli. Do toho mozes pridat banan, ja si davam lyzicku medu. Na obed si urob kuracie maso na prirodno s ryzou a zeleninovym salatom (uhorka, paradajka, rukola, redkovka, bla bla). Na veceru si sprav tiez zeleninovy salat, ja si ho davam s mozarelou alebo cottage syr. Na desiatu si daj nejake ovocie, na olovrant jogurt (prosim pozri si zadnu stranu obalu, ak jogurt obsahuje kukuricny modifikovany skrob, nechaj ho v tom obchode a nevyhadzuj zan peniaze)...No...jeden den mas zmaknuty...Stravu na dalsie dni si pozri na nete. Mne vyhladanie zdravej stravy zabralo asi 10 sekund...Ci ti to tu mam skopirovat co som nasla???? :D :D :D :D :D :D