ahojte. Už asi mesiac pozorujem že môj psík ma na oboch očiach bielu priesvitnú škvrnu. Vyzerá ako škvrna od oleja vo vode len nieje farebná. Má iba 2 roky a nevšimla som si že mu to vadí chodí, behá, nikdy nenarazil. Ale teraz som si všimla ako keby to mal na celom očku. Veľmi sa o neho bojím nechcem aby bol slepí rada by som vedela že či to je sivý zákal alebo niečo také. Pretože teraz sú veterinári strašne drahý viete ak by stým netrebalo ísť tak by to bolo lepšie pretože náš veterinár chce len za prehliadku 10 euro..
Môj pes má na oboch očiach bielu škvrnu
to hádam nie. Nie som držroš ale mám doma ďalších 6 psov a každému sa vždy niečo nájde :( Jasné zajtra ich ideme čipovať takže mu o tom poviem .. Dúfam že nebude slepý
Rozhodne si s ním mala ísť už pred mesiacom. Môjmu síce zajovi, obelelo celé oko behom pár dní a bohužiaľ je to slepota.
ALe u psíkov to môže byť všeličo a určite aj liečiteľné. ALe v tvojom prípade už včera bolo neskoro. Veterinár by mal pýtať, len za to čo urobí a nie za prehliadku. Kěd som ja prišla k nášmu s bielym očkom, tak povedal, že s tým už nič nevie robiť, aj pazúriky mu ostrihal a nechcel absolútne nič.
SKús pohladať iného veterinára.