Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hľadám vešticu - seriózne - rady, skúsenosti

Príspevok v téme: Hľadám vešticu - seriózne - rady, skúsenosti
AnimeD

Ahojte, potrebovala by som veľmi poradiť ohladom vzťahov, partnerských....... neviete mi poradiť nejaku veštkyňu, s ktorou máte aj nejaké skúsenosti??? Može to byť niečo cez internet, ale viac by som uprednostnila osobné stretnutie s ňou.

Len seriózne.
Žiadne výsmechy typu - ,,pozerá len do gule" a pod...
Som z BB kraja.

Ďakujem.

AnimeD

sio - sevalinku som už kontaktovala, ale ona povedala, že nemá dostatok času na osobnu veštbu. Ako konkretne pre nejakeho človeka o jeho probleme. Ani cez internet.

winki

Noooo na fóre nájdeš zaručene dobrú vešticu :D. Veštica je pre mňa vtedy dobrá, ak sa ťa na nič nepýta a z fleku vyveští. Veštice čo sa ťa musia pýtať na dátum narodenia a znamenia.....to sa naučí každý.

Aj keď nepopieram raz som bola u veštice, dotiahla ma tam kamoška. Pýtala sa na znamenie moje a rodičov....všetko čo mi povedla o chorobách a starostiach a uspechov kvázi vyplývalo z charakteristiky znamenia. Len jedna vec ma zarazila, chodila som vtedy na výšku a to nevedela a mala som to naklonené k vyhadzovu kvôli matike a ona mi povedala vec, že raz budem mať titul, ale nie teraz. Lebo mi v tom bráni matematika. Haluz a doteraz neviem odkiaľ to mohla vedieť.

winki

Noooo na fóre nájdeš zaručene dobrú vešticu :D. Veštica je pre mňa vtedy dobrá, ak sa ťa na nič nepýta a z fleku vyveští. Veštice čo sa ťa musia pýtať na dátum narodenia a znamenia.....to sa naučí každý.

Aj keď nepopieram raz som bola u veštice, dotiahla ma tam kamoška. Pýtala sa na znamenie moje a rodičov....všetko čo mi povedla o chorobách a starostiach a uspechov kvázi vyplývalo z charakteristiky znamenia. Len jedna vec ma zarazila, chodila som vtedy na výšku a to nevedela a mala som to naklonené k vyhadzovu kvôli matike a ona mi povedala vec, že raz budem mať titul, ale nie teraz. Lebo mi v tom bráni matematika. Haluz a doteraz neviem odkiaľ to mohla vedieť.