Mužské problémy

Príspevok v téme: Mužské problémy
Schurle

Predtým ako sa do mňa pustíte, uvedomte si že moje názory vychádzajú z môjho podvedomia a nehovorí sa mi to ľahko :)
Mám priateľku, vychádzame si skvele ale zisťujem že mi začína prekážať jej telesná hmotnosť. Ale čím dlhšie nad tým rozmýšlam, tým viac si uvedomujem že v skutočnosti mi nevadí ani to že má o pár kíl naviac, ale to že nič nerobí preto aby schudla (jej postoj k svojmu telu presne nepoznám, nebavili sme sa o tom). Ja ako športovec, nedokážem pochopiť niekoho kto neznáša pohyb. Pýtam sa teraz seba či je odo mňa sebecké, jemne partnerke naznačiť či by sme nemohli spolu viac chodiť na prechádzky, alebo ísť na korčule a podobne, či by to zmenilo môj postoj k jej kilám, či mi ide vyslovene o to aby schudla alebo či by som ju nemal prenechať niekomu kto ju bude mať rád takú aká je. Ale podľa mňa vždy bude nejaká vec čo mi bude na partnerovi vadiť a naozaj sa mi nechce z toho vzťahu odchádzať. Som z tohto mierne zmätený, prosím o rady, skúsenosti, čokoľvek. A hlavne sa bojím že takto sa dotknem partnerky, preto to riešim prvotne cez internet. Ďakujem .

tinkiwinki

Ja ti rozumiem dokonale,mam doma to iste. Priatel nebol stihli ani ked sme sa zoznamili,ani nie je typ,ktory by bol kedykolvek stihli. Lenze kedysi sa aspon snazil,par brusakov za den,prechadzky , no teraz uz nic. Uz niekolkokrat sme sa o tom bavili a poviem ti , je to beh na dlhe trate,motivovat ho. Neprekaza mi ani tak jeho hmotnost ci vyzor,ale to, ze nema tendenciu s tym nieco robit. Porozpravaj sa s nou, to jedine ti mozem poradit.

kafe

"ja sa stále bojím toho že okoliu sa moja partnerka nepáči" nauč sa mať na háku názory okolia. Lebo čo z toho budeš mať TY, ak sa okoliu bude kočka páčiť, aj to môže byť skvelé žieňa ALE vy dvaja si nebudete rozumieť a nebudeš s ňou šťastný? Ha?
To s kým chodíš, rozumieš si a s kým si šťastný je len a len tvoja vec. Nebuď pako a nauč sa nebáť sa/mať ľudí v paži. Je to celkom užitočné a pre pokoj duše dôležité. A v živote sa ti to veľa ráz zíde.

Blondula

...preco ?? ...lebo vsetky vypasene zienky si budu tvrdit,ze ked si ju lubil ako 60 kilovu,nemas byt sebecky a musis ju lubit aj ako 80 kilovu !!! ja neviem co riesis,ste partneri,tak jej normalne povedz,ze sa trosku rozkysla,nech hlavne pre svoje zdravie nieco so sebou robi !! ja osobne by som strasne chcela mat partnera,ktory by ma motivoval v sporte ! nemam obezitu,mam len 58 kilov pri vyske 172 cm,ale strasne by som rada chcela sportovat,len nemam s kym a samej sa mi nechce :-(

Agnes998

Ty mas nejaky psychicky problem sam so sebou. To ako nemyslis vazne ze ty sa za nu hanbis a trpnes v spolocnosti ze co si o nej pomyslia. Ked si sa s nou dal dokopy, bola predsa rovnaka, vtedy ti to nevadilo? Bojis sa toho, ze ta kamosi ohovoria ze nechodis s modelkou? Okrem toho, sam priznavas, ze na kazdej babe ti nieco bude vadit, taka dokonala co by ti vyhovovala sa este nenarodila. Problem je len v tebe, nie v nej. Tak sa s nou rozid, pretoze ona si zasluzi niekoho vyrovnaneho a lepsieho, ty zacni chodit na psychoterapiu a ked na sebe budes pracovat, mozno za par rokov vyriesis svoj problem so sebavedomim a budes schopny mat plnohodnotny vztah.

phoenix

Myslím ze ti vadi skôr jej pohodlný životný styl, tak sa ju snaz namotivovat ku športu . Bez reči o nadvahe.

repka

a preco jej mas nieco jemne naznacovat? normalne jej povedz, ze mas rad sport a rad by si sportoval s nou... co je na tom co jemne naznacovat? .. kup jej nove korcule, pripadne nejake sportove oblecenie ako motivaciu a idete..

Schurle

A podotýkam že jej váha sa nezmenila od vtedy čo ju poznám, čiže nejde o to že by pribrala a prestala sa mi páčiť, je stále rovnaká. Nemôže mi vadiť to, že ľudia majú všeobecne zlý postoj voči tučným a ja sa stále bojím toho že okoliu sa moja partnerka nepáči? Lebo všimol som si že keď sme s jej kamarátkami, ktoré ju poznaú, cítim sa uvoľnene ale keď ideme do mojej spoločnosti a predstavujem ju kamarátom, vždy mám obavy z toho čo si o nej myslia, kedže z ich rozprávania viem že sa im nepáčia tuční ľudia, dokonca si z nich robia srandu.

Schurle

Lenže v skutočnosti to nie je nič extrémne, naozaj je to iba jemná nadváha, ale v niektorých partiách mi to vadí. A má to zdravotné, nie z toho že by sa prejedala.

lienka00

radšej si s ňou o tom pohovor, dievča by sa malo trošku spamätať...keď ti to teraz prekáža, o pár rokov to bude ešte horšie...