Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Točenie hlavy, hučanie v ušiach, dezorientácia...

Príspevok v téme: Točenie hlavy, hučanie v ušiach, dezorientácia...
es

Moje problémy sa začali ešte v apríli, kedy ma chytil pocit, akoby sa okolie okolo mňa začalo strácať, ja som nedokázala poriadne vnímať, čo sa deje okolo a myslela som, že odpadnem. Strašne sa mi roztočila hlava, rozbúšilo srdce až do pocitov dezorientácie a derealizácie priestoru okolo mňa. Bola som hrozne vystrašená a nevedela, čo sa to so mnou deje a hneď na druhý deň som išla k obvodnej doktorke. Namerala mi tlak 140/95, čo je pre 20-ročnú ženu dosť zlý výsledok. Keď som jej opísala aké som mala pocity, poslala ma na urgentný príjem, kde som pri konečnom meraní tlaku mala 160/110. Týždeň som bola hospitalizovaná v nemocnici, robili mi odbery krvi, moču, záťažové testy, všetko vyšlo negatívne. Nemám ani nadváhu práve naopak pri výške 157cm vážim okolo 43-45kg. Z nemoncine ma poslali na vyšetrenie ku kardiologičke a na celodenné monitorovanie tlaku, pri ktorom sa ukázalo, že jeho priemerná hodnota je 70/110, čo je skôr nízky tlak. Neukázali sa ani žiadne veľké výkyvy, alebo iné kardiologické problémy. Myslela som, že problémy budú možno skôr psychologického rázu a začala som navštevovať psychiatra a liečiť sa na úzkostnú poruchu, ale problémy absolútne nevymizli. K občasným stavom dezorientácie, sa pridali nárazové točenia hlavy, nárazové bolesti hlavy, hučanie a pískanie v ušiach spojené s pocitom chvíľkovej dezorientácie. Tiež mávam často bolesti hlavy, väčšinou od krku. Často ma trápia bolesti krku a takmer nič mi na ne nepomáha. Už som vystrašená a vystresovaná zo všetkých tých vyšetrení a behaní od jedného doktora k druhému vždy s negatívnou diagnózou. Prosím vedel by mi niekto poradiť na akého odborníka sa obrátiť, alebo prípadne, čo by mi mohlo byť? Už naozaj neviem kam sa obrátiť.

RNG

Moze to byt aj nasledok nakazy v strednom uchu, co sa prejavuje ako tinitus, vertigo a vestibularny syndrom
Tam treba zvysit viralnu imunitu, aby sa otvorila /spriechodnila Eustachova trubica a vytlct nakazu branim NAC a oregasnoveho oleja, kde davka NAV je 2 x 600 az 1200 mg
a carvacrol z oreganoveho oleja ma ucinnu davku 3 x 200 a viac miligramov.
Moze pomoct aj Samento, 2 x 15 kvapiek denne

?.

ukazkova panicka porucha.mam ju aj ja.zalezi od kedy sa liecis.ono to nefunguje tak,ze vezmem liek a je mi dobre.trva najmenej tri tyzdne kym sa telo na nich nastavi a to mozu byt vedlajsie ucinky.ja som bola prvy mesiac totalne mimo a lepsie som sa citila po troch.treba vyckat ak sa to po case nezlepsi treba hladat lieky a skusat ktore ti sadnu.treba vydrzat