Moje problémy sa začali ešte v apríli, kedy ma chytil pocit, akoby sa okolie okolo mňa začalo strácať, ja som nedokázala poriadne vnímať, čo sa deje okolo a myslela som, že odpadnem. Strašne sa mi roztočila hlava, rozbúšilo srdce až do pocitov dezorientácie a derealizácie priestoru okolo mňa. Bola som hrozne vystrašená a nevedela, čo sa to so mnou deje a hneď na druhý deň som išla k obvodnej doktorke. Namerala mi tlak 140/95, čo je pre 20-ročnú ženu dosť zlý výsledok. Keď som jej opísala aké som mala pocity, poslala ma na urgentný príjem, kde som pri konečnom meraní tlaku mala 160/110. Týždeň som bola hospitalizovaná v nemocnici, robili mi odbery krvi, moču, záťažové testy, všetko vyšlo negatívne. Nemám ani nadváhu práve naopak pri výške 157cm vážim okolo 43-45kg. Z nemoncine ma poslali na vyšetrenie ku kardiologičke a na celodenné monitorovanie tlaku, pri ktorom sa ukázalo, že jeho priemerná hodnota je 70/110, čo je skôr nízky tlak. Neukázali sa ani žiadne veľké výkyvy, alebo iné kardiologické problémy. Myslela som, že problémy budú možno skôr psychologického rázu a začala som navštevovať psychiatra a liečiť sa na úzkostnú poruchu, ale problémy absolútne nevymizli. K občasným stavom dezorientácie, sa pridali nárazové točenia hlavy, nárazové bolesti hlavy, hučanie a pískanie v ušiach spojené s pocitom chvíľkovej dezorientácie. Tiež mávam často bolesti hlavy, väčšinou od krku. Často ma trápia bolesti krku a takmer nič mi na ne nepomáha. Už som vystrašená a vystresovaná zo všetkých tých vyšetrení a behaní od jedného doktora k druhému vždy s negatívnou diagnózou. Prosím vedel by mi niekto poradiť na akého odborníka sa obrátiť, alebo prípadne, čo by mi mohlo byť? Už naozaj neviem kam sa obrátiť.
Točenie hlavy, hučanie v ušiach, dezorientácia...
Na nakazy je vyckavanie velmi zla rada, tie sa casom mozu len zhorsovat a poskodenie tela je vacsie a vacsie.
Moze to byt aj nasledok nakazy v strednom uchu, co sa prejavuje ako tinitus, vertigo a vestibularny syndrom
Tam treba zvysit viralnu imunitu, aby sa otvorila /spriechodnila Eustachova trubica a vytlct nakazu branim NAC a oregasnoveho oleja, kde davka NAV je 2 x 600 az 1200 mg
a carvacrol z oreganoveho oleja ma ucinnu davku 3 x 200 a viac miligramov.
Moze pomoct aj Samento, 2 x 15 kvapiek denne
ukazkova panicka porucha.mam ju aj ja.zalezi od kedy sa liecis.ono to nefunguje tak,ze vezmem liek a je mi dobre.trva najmenej tri tyzdne kym sa telo na nich nastavi a to mozu byt vedlajsie ucinky.ja som bola prvy mesiac totalne mimo a lepsie som sa citila po troch.treba vyckat ak sa to po case nezlepsi treba hladat lieky a skusat ktore ti sadnu.treba vydrzat