Schizofrenia

aminos1

Pozrite sa na výskum Dr. Campbell, myslím už aj na slovenských stránkach sa to dá nájsť pod heslom GAPS - syndróm čreva a psychiky. Doba liečenia sa dá podstatne skrátiť drobnými úpravami v strave.

nojooooooooo

vraj uplne vyliečit sA ZO SCHIZOOFREnie nedá, iba udržat stav v urovni aby vedel fungovat v živote a potom su aj taký kde sa ani taký stav nedá udržat a su z nich živé trosky a ani prácu ani nič, na invalidnom dochodku,ak mu vobec schvália, lebo dnes kde sa dá a ak nemáš kontakty aj s downovým syndromo siahnu na invalidný dochodok.
Ako to je v kríze, ked prepukne vojny s psychiatrickými pacientmi toto ma vždy na padne, asi by som spáchala samovraždu.

trolej222

a ake ma ten tvoj kamarat stavy? ako to zvlada? uziva nieco momentalne? pri schizofrení je to hlavne o tých antipsychotikách napr. olanzapín najmodernejsí liek na schizofreniu ale osobne si myslim ze ucinnejsie su typicke antipsychotika tie starsie ale zas maju ovela viac neziaducich ucinkov a najst vhodne lieky je fakt umenie a trva to neskutočne dlho...