Problém s penisom

Príspevok v téme: Problém s penisom
deder890

Mám problém s peňisom. Nie taký, ako všetci popisujete, či krátky alebo dlhý. Môj peňis sa už asi 4 roky na konci akoby rozdvojoval. Za doktorom sa veľmi hanbím, podobá sa mi to skoro na vidličku. Známi, čo sú na medicíne hovorili, že budem musieť ísť na penektómiu. Je to pravda? Pozná niekto túto chorobu?

ps2

Je to Lucetam maximalna davka, musim si to dat znizit na minimum. To mi sposobuje nespavost, ale nie som cez den ani velmi unaveny.

box-o

Je toto prejav slabosti ludia ? Ak niekto potrebuje riesit sukromie prave takto ? Nevies sa k rozchodu postavit ako chlap ? Tak potom si vystraha pre ine zenske . POZOR BABY !!!!! Som si isty ,ze tato baba urobila dobre ,ze s tebou nechce nic mat ,kopla ta do zadku ? Super ma moj obdiv . Zajtra ti dam vediet ako bolo na stretku .Lubim ju az tak ,ze by som jej nikdy za ziadnych okolnosti neublizil ,chapes chlape ?

ps2

A ešte. Ty si o mojich citoch vedela všetko, od samého začiatku do konca. Čiže nechápem, prečo ťa to moje písanie s inou tak vzalo. A pritom išlo možno o tri správy. To mi neide do hlavy.
A potom sa začať mstiť??? Ako super, ale ja som si myslel, že už sa to utriaslo a že je ok. A potom že rodina nesúhlasí??? Tak toto bol posledný kliniec do mojej rakvy.