Vplyv antibiotik na menštruáciu

jara40

mozu antibiotika ovplyvnit menstruaciu ??????? brala som antibiotika a dostala som menstruaciu uz 2krat po sebe po 2tyzdnoch bola som predtym u gynekologa liecil ma na zapal aj preliecoval ma vysledky z citologie mi prisli dobre. teraz so znova dostala menzes po2tyzdnoch liecim sa teraz na krcnu chrbticu a brala som tiez antibiotika tak neviem .vie mi niekto poradit??ked sa vyliecim mam navstivit gynekologa?ked vysledky mam dobre z citologie???

lulu22

Dobrý deň, dobrala som pred 2 týždňami medociprin 500 a práve, keď som ich dobrala 2 dni potom som mala dostať menštruáciu. Už sú to zajtra 2 týždne a ešte nič. Sú to silné lieky, môže to byť preto? Bola som dosť chorá a mala som vysoké horúčky.
Ďakujem za odpoveď.

doc

doxybene by nemal mať vplyv na menzes
najcitlivejšie väčšinou tak okolo 160Sk testy by mali už na 10 deň po styku zachytiť tehotnosť /v rannom moči/

zuzu55

Dnes je to 33. deň. Viem, že možno stresujem zbytočne, ide mi hlavne o tie antibiotiká, nechcela by som spôsobiť niečo zlé... Tehotenský test som ešte neskúšala, zdá sa mi to skoro.

zuzu55

:-) teraz neviem, na ktorú otázku som dostala odpoveď. Či užívanie antibiotík by nemalo mať vplyt na meškanie menštruácie, alebo v prípade otehotnenia by tie antibiotiká nemali mať vplyt na plod. Prosím, je to pre mňa dosť dôležité. Mám strach, ak som náhodou otehotnela, či nemôžem tými liekmi ublížiť dieťatku. A ešte ak sa smiem opýtať, ktorý deň po styku je už výsledok tehotenského testu na 100%? Ďakujem za odpovede.