"Chorá" Šuvadová na Slovensku - prežije?

Príspevok v téme: "Chorá" Šuvadová na Slovensku - prežije?
Cole

Dovoľte mi pridat svoj úprimný názor aj na toto fórum, kedze predpokladam, ze tu nájdem rozmýšľajúcich ľudí.

Teším sa z toho, že som dnes citala velky online rozhovor so Silviou Suvadovou, ktora prisla na Slovensko a odpovedala na otazky citatelov na bulvarnom internetovom portali a cuduj sa svete, otazky boli na 99% velmi privetivé....

bud sa redakcia hanbila sproste otazky poloziť, alebo ich Silvia počarovala a oni konecne začali selektovat debiliny, aby jej neublizovali...

Myslím, že o Silvii sa píšu zbytočne bludy... pokiaľ dokážu ľudia premýšľať aj druhou polovicou mozgu, ktorá nema nastarosti logiku ale naše spiritualne bytie a podvedomie, potom si jej videjka pozru, su celkom inspiratívne.

Držim jej palce a dufam, ze jej tu na Slovensku nikto neublíži, lebo prisla medzi vidlač.

neo ned

na ceste prebudenia je to tak, že človek je vlastne na hranici, bud bude z neho blázon alebo mystik. Mystik je opakom blazna.

Viete , ako poznáte, že ste sa prebudili? Keď sa pýtate samých seba: ,,som blázon ja,alebo sú blázni tí druhí...

Deria

okrem toho, keby sme naucili aspon svoje zle vlastnosti ako napr. zlost, zavist a pod. lepsie ovladat, bol by svet urcite krajsi. a je jedno, kto akou metodou na to ide. ona sa o to aspon snazi.

Deria

nikdy som o nej nepocula. pozrela som si to video....hm, preco by mala byt chora? pretoze jej drviva väcsina nerozumie alebo neveri?dobre, je to jej svet, ktory sa nam snazi priblizit ale hlupa nie je a nikomu neublizuje. typicke: to, co je nepochopitelne sa musi hned okydat.:(

RNG

Tlac aj televizia su dnes ovladane spoza opony a ich funkcia je zamestnat mysel ludi, aby nemohli samostatne myslet, nasadit im do hlavy rozne myslienky a najma rozkoly, aby sa nemohli ani nahodou zjednotit. To su vsetko stare techniky na ovladanie mas: c"hlieb a hry", a "rozdel a panuj", len v novom ruchu.
Kto si mysli, ze sa este moze dozvediet z medii nezavisle pravdive informacie, musi byt hodne naivny.
Zialbohu, ked sa pozriem okolo seba, masy su vsade este hrozne naivne.

shera5

Nič z jej prejavov nemôžete pochopiť, kým nie ste napojení na prúd energie z kozmu,ktorá práve teraz prichádza.Och a samozrejme, to najdôležitejšie, neviete používať svoje tretie oko:)

prezyvko

prežije kým sa o nej bude hovoriť v telke, písať v novinách a kým sa budú zakladať témy na fórach. pretože na populárnych ľuďoch sa zarába, nech už sú to akékoľvek kvazi celebrity.

maddie

nie som jej fanúšik, ani odporca, ale myslím že svojim chovaním nikomu neubližuje,nikoho neohrozuje. nech sa každý stará o seba, a všetko bude ľahšie na tomto svete. nie len dokola riešiť čo robia a ako žijú druhí ľudia...

emalea

V tejto chvíli beží upútavka v teleráne TV Markíza...o pár minút bude hosťkou vysielania Šuvadová, kto si ju chce pozrieť a vypočuť....