Rozisiel som sa s nou asi pred 3 tyzdnami a neviem co mam robit absolutne nic ma nebavi z nicoho nemam radost do nicoho sa neviem pustit. Ublizili sme si navzajom a ona mi uz neveri ze som sa zmenil ze ju chcem velmi naspet nech to este skusime ignoruje ma, a to mna hrozne ubija. Hovorila ze si dame cas ze ten vsetko ukaze aj ked sme uz vlastne bez seba ale ja to neviem vydrzat nedokazem to ju nekontaktovat a ignorovat zeby som sa neozval. Zacalo to tak ze som si nasiel pracu a ona sa medzi tym flakala behala s kamaratmi do baru popijala a stale som si k nej lyhal a bola opita proste si vynahradzovala ten cas ked som este nepracoval a boli sme stale spolu a nic proste sme tak povediac spolu nezazili, zvykla sa stretnut aj s byvalym co mi dost vadilo a daval som jej to stale najavo a tvrdila ze su len kamarati, boli sme spolu skoro dva roky ale takto to islo cely cas, vzdy moje kontroly bezo mna jej vyjazdy ktovie kde a nedokazala mi sama od seba nic povedat len som to z nej tahat musel, zmenil som sa velmi za tri tyzdne vsetko som si dal dokopy ale ona to nechape a neveri zeby to islo dalej ale ja ju naspet velmi chcem som na tom dost zle a trapim sa velmi. Ona to predomnou na javo neda ze jej chybam ze ma stale rada ma sprava sa ku mne ako kocka ladu ale ked je sama s kamaratmi tak hovori ze jej chybam zeby mi aj zavolala, to mi hovorili oni.
Hrozne sa trápim koli rozchodu s priatelkou
To sa stalo aj mne.Podľa toho čo píšeš už proste nemá zaujem o teba.Kašli na ňu a nevnucuj sa jej.Viem že zo začiatku to bude ťažké zabudnuť ale to prejde.Mne trvalo rok kým sa sa vzchopil a zabudol.Prešlo odtvedy 5 rokov a už neviem o nej nič ani nechcem vedieť.Sama sa rozhodla
taketo klise nezaberaju, tie si strcte niekam..
znenavid ju..
ak je pravda všetko čo píšeš, tak by malo byť smutno jej za tebou a nie naopak, pretože ak chodila na výjazdy ani nevieš kam, stretáva sa s bývalým a pod. ty si sa zachoval správne, že si to chcel vedieť, ale ona bohužiaľ ešte nie je vyzretá na vzťah .. samozrejme, že ťa nič nebaví, je to ešte krátky čas, čo nie ste spolu, ale za pár týždňov, mesiacov, sa to zlepší .... a to nie ty, ale ona by sa mala zmeniť!
A co ta na nej tak laka, ked ocividne si ta nevazila?
Neviem , ci si budeš mysliet , ze píšem hluposti, ale podla mna si ta nezaslúžila, ked sa s tebou nevedela rozprávať, ked sa stretávala s byvalym, ked tak pila atd. Trochu casu na seba ste si najst mohli a aj ste si mali ist spolu niekam vyrazit, ale ked to bolo takto, tak neviem ci ma zmysel o nu bojovat, iba ak ju naozaj ľúbiš. Rozchod bolí, ale ver , že za nejaký čas to prejde, to ti povie snád každý, a v buducnosti sa možno budeš čudovať, že si sa takto trapil, ak to nestalo za to.Každopadne ak na nu nechceš uplne zabudnut, daj tomu este ten čas ! Ale bez neustaleho vyvolavania , nehovorim ze ju mas ignorovat, ale nekontaktuj ju nejaky cas a uvidis, ze jej to možno aj začne chybať... Môj nazor