Ide o erektilnu dysfunkciu?

Príspevok v téme: Ide o erektilnu dysfunkciu?
macik

mame problem s partnerom,resp.on ma problem,nema ani 27 rokov,je mladučky,a už teraz ma problem udrzať erekciu,on sa aj hned vzruší pri mne,ale jeho vzrusenie opadá,vzruší sa,chvilku sa maznáme,je dostatocne tvrdy a vzruseny,a potom jeho vzrusenie uplne opadne,a pritom my sa maznáme a všetko,ako ma byť ,a potom kym dosiahne orgazmus,tak musim vynalozit vela usilia ,aby som ho dokonale spravila / myslim rukou/,potom už ked sa mu zacnem venovať rukou,tak sa opat vzrusi,ale mate to aj vy chlapi ? že sa vzrusite,opadne to a zase sa vzrusite a tak dokola?aj v priebehu 10 minut ?

agha

skus mu, ale velmi nenapadne, postupom casu naznacovat, ze nech sa stane cokolvek zle (strata prace a strechy nad hlavou), tak ty si tu prehno vzdy..

alebo nieco podobne, iste chapes :P

pointa je, aby on NEVEDEL, ze sa snazis ho utesit umyselne, musis ho "oklamat" tj. jeho podvedomie oklamat (ale musis byt aj uprimna saba voci sebe v tejto tematike) a pomoze to viac ako slova zo sucitu.. tie su obcas podla mna na skodu, lebo su ocakvania ktore chce naplnit a ked nejde, klesne nizsie..

cas to spravi ;-)

zlom vaz. (a nic ine :P )

agha

bog board, to je maximalna blbost, toto neni ED, ED je ked sa mu nepostavi ani s viagrou (ktora je taktiez len placebo, ciastocne).

v prvom rade znizit stres.
potom one-by-one vyradit vsetko negativne.
na nete je toho milion, nechcem sa opakovat :)

ak je to psychika, skus ho slovne podporovat, aj fyzicky (hmatom, na roznych castiach tela, silnejsim stiskom roznych casti tela, proste zenskostou a podobne), ak nefunguje toto, skuste opak.

a skusajte to tak dlho, kym on nedostane "ziarovku" do hlavy, ktora sama privola danu kvalitnu erekciu.

alebo kaslite na toto amaterske forum a chodte k sexuologovi, hanba to nie je, ste dospeli ludia co chcu mat prijemne chvile, takze pracovat na tom treba, hlavne nepredpisovat ziadnu chemiu, to veci zhorsi.

aku erekciu ma pocas spanku alebo ked sa prebudi? ak tvrdu - fyzicky je OK pravdepodobne.

macik

big boar lenze on ma nervy v kýbli,takze možno je to aj zo zdravia,akoze snazi sa zdravo stravovat az,nefajci,nepije,ale je pracovne vytazeny strasne ,vecne unaveny,a stale stresuje aj pre prkotiny,nervak je..to moze byt podla mna aj z toho

big boar

môze ti pripadať nadržaný a uvolnený, ale v hlave môze mat stres, to ty uz nezbadás, a prejaví sa to slabou erekciou,.. sex je predovšetkým o hlave, tam je základ, ked je tam problem tak sex rachne

zdravotny problem tam nebude, keby to bol zhuleny pracovne vytazený 50nik tak by bola prícina inde, on je mladý, problem je stres zo sexu

macik

ma to teda zo stresu zo sexu ?on je uvolneny podla mna,lebo ma lubi,
a ked aj chceme mat sex ,tak on je zhavy do toho,postavi sa mu,stvrdne normalne,ale akonahle pride kusok do mna,tak zmakne,a potom sa mu zase musim najprv povenovat rukou a az potom je niečo mozne ..ale makne mu..nedokaze mat erekciu stalu napr 5 minut...

je to problem ?

big boar

to je stresom zo sexu, nedokáže sa uvolniť pri sexe,... to má vela chlapov, pri masturbácii osamote je erekcia vzdy 100% podla vôle ale pri sexe to už môze byt problem