Reset života

Príspevok v téme: Reset života
travka

ahojte,

ja mozne zresetovat zivot? Podarilo sa to niekomu z Vas? Aktualne zapasim s depresiou, prispieval som tu do niekolkych tem o strate zmyslu zivota, samote a o zivote bez kamaratov. Snazim sa prist na to, ako zacat zit nanovo. Zivot bez priatelov je nahovno. Moj zivot ma nebavi, neviem si predstavit moju buducnost...

anjelik*

Jeduľka, je mi to ľúto, ale bohužiaľ, stále platí, čo som napísala..a ty disponuješ iba chcením a nie silou a schopnosťou to zmeniť. Preto sa ti to nedarí. Ja nie som tebou, ja môžem stále písať len a len za seba, ako to ja vidím a cítim a to je obrovský rozdiel. Proti mne nestojí to, čo ty si roky v sebe nechtiac budovala a to svoju diagnózu a tak ja to zmeniť neviem. Stále jediné, čo ti viem poradiť je, snaha ovládnuť to, snaha nestotožňovať sa s tým stavom, iba ho pozorovať a nijak sa doň nenalievať. Len si rovnako dobre uvedomujem, že pre teba to je možno niečo, na čo nemáš..niežeby si nechcela, len proste to nejde. :o) Ale vzdávať to nevzdávaj a raz sa to poddá. :o)

zewa

shy, chcela som pôvodne napísať, že som dosiahla všetko, po čom som túžila, ale stále som na ceste, ešte som všetko nedosiahla, som v procese ;)

jedulka

ukaž mi na cokoli a mám na to odpověď,kterou jsem si sama přišla a sama prošla a vyrovnala se s tím.Ale nemocné a slabé nervy ??? hledám a už experimentuji s různými věcmi,ale nedaří se, jen potlačím, nevyléčím-nezbavím.

jedulka

Anjeli, vím přesně co chci, jen nevím jak na to.Jediné co mě trápí je neuróza jakou celek.PP s tím si nevím rady.Vůbec je neovladatelný.Jinak jsem spokojená se životem,mám všechno co jsem kdy od života chtěla mám až na tohle,a tohle mě ničí a nikdo mi nedokáže z odbornej veřejnosti pomoc.

anjelik*

Jeduľka, ak chceš resetovať svoj život, v zmysle zmeniť ho, zlepšiť..ale teda aj zhoršiť..otázka je, čo chceš tým resetom docieliť? Tak musíš presne vedieť, čo chceš zmeniť, ako to zmeniť a mať silu na to, dosiahnuť to. :o) Viac vedomostí ti netreba. ;o)

zewa

Mne život zmenila terapia. No nie pár mesiacov, ale pár rokov. Nikdy som lepšie nemohla investovať peniaze. Je to o trpezlivosti. Nejde to zo dňa na deň. Postupne som dosahujem všetko, po čom som túžim.