Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Reset života

Príspevok v téme: Reset života
travka

ahojte,

ja mozne zresetovat zivot? Podarilo sa to niekomu z Vas? Aktualne zapasim s depresiou, prispieval som tu do niekolkych tem o strate zmyslu zivota, samote a o zivote bez kamaratov. Snazim sa prist na to, ako zacat zit nanovo. Zivot bez priatelov je nahovno. Moj zivot ma nebavi, neviem si predstavit moju buducnost...

[zruseny26]

trevka ja si s kolegami rozumiem len su starsi a maju rodiny tak je to o inom, mne by sa reset zisiel pekne od zaciatku a nechcel by som sa uz narodit jak introvert

anjelik*

Travka, nemýliš sa, prostredie problém vzťahu s druhými nevyrieši, to vyriešiš iba ty sám a zamyslením sa, prečo sa druhým uzatváraš a nedokážeš s nimi komunikovať. :o) Ale samozrejme, že platí, iný kraj, iný mrav. Je možné, že v inom prostredí nájdeš ľudí tebe bližších, či už názorovo alebo vekom. Len nie vždy mi príde praktické, cestovať kolo sveta kvôli niečomu, čo je ukryté hlboko vo mne. ;o)

Jeduľka, no odhadujem to, že svetový mier? :o)))

travka

Mario, napisal si to presne. Cim dalej tak tym to bude horsie, v takomto veku ma este clovek sancu najst si aspon niekolko kamaratov, no ked zacne pracovat, bude to len a len horsie. S kolegami v praci si nerozumies? Aka je tvoja praca?

Vycestovat sa da, ale myslim ze prostredie problem vztahu s druhymi nevyriesi. Mentalita tych ludi je mozno ina, mozno by to stalo za to, no doveru voci tomu nemam.

jedulka

anjelik, zase máš pravdu,to je jen asi mojí minulostí.Říká se,že jseš taková v jakém prostředí jsi vychovaná.U mě to asi platí.Na hrubý pytel hrubou záplatu,ty do mě kamenem já do tebe dvouma. Jinak tam nepřežiješ.A věř mi,že to poslední o co bych stála,aby mě uznávali a byli mi vděční a souhlasili se mnou.O to co skutečně stojím nemůžu ani na sklo napsat,protože mě za to rozcupují na kusy.

anjelik*

Tak ešte niečo na plochu. A nielen pre teba. Kultivovanosť a súcit bytostí sa prejavuje v každom jednom geste, v každej jednej myšlienke a v každom jednom prejave. Takáto bytosť nemá potrebu druhých o svojej hĺbke presviedčať a niečo im dokazovať. Je stále rovnaká, či ju urážajú alebo chvália. Je si plne vedomá toho, že každý má právo na svoj prejav, a práve jej prejav je niekedy to, že sa nijak neprejavuje. To znamená, že zbytočne nereaguje a hneď, aby sa obhájila. Ak si stojí sama za sebou, nemá na to najmenšie dôvody a tak zbytočne okolo seba nevyvoláva akékoľvek frašky. Jej hodnota je v nej samej a nie v tom, aby ju druhí uznávali a boli jej vďační a súhlasili s ňou. :o)

jedulka

Anjelik...tvoje slova si vytisknu a uložím na pozadí,abych je měla stále na očích.Vždyť ty jediná kdo mi upřimně poradila.Odvahu a silu mám(doufám,že se neblamujem)tak už jen odstranit strach,co jiného už za tím může být,když se mi nedaří....

[zruseny26]

a da sa teoreticky resetnut zivot, ze pojdes niekam inam a zacnes od znova resp. od nulky ale jeden blud na tom je ze takym resetnutim budes mat vek taky aky mas, ini reset a lepsi by asi bol narodit sa znova a zit inak aby sa clovek nedostal tam kde je. zijeme prvz raz a robime chyby

[zruseny26]

ja som na tom tak isto, taky zivot nema buducnost, nema istoty cim dalej bude clovek starsi, znamosti je tazsie najst ja sa uz trapim 4 rok a mam 24 rokov to prakticky po skonceni strednej sa mi zmenil zivot k horsiemu no asi nemam stastie na ludi, lebo ani v praci nemam sebe rovnych jedincov su starsi a chybaju mi akcie a tak no :)