Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Moja sestra má asi anorexiu

Príspevok v téme: Moja sestra má asi anorexiu
EllaMi

Čaute potrebujem poradiť moja sestra má 13 rokov. Vždy keď má niečo zjesť spraví cirkus, zduje sa a odíde sa niekde schovať, keď ju nejak horko ťažko donútime aby sa najedla tak si dá dve vidličky jedla. Sme doma už zúfalí trčia jej kosti a neviem ako jej pomôcť. Poraďte prosím za kým máme ísť a ak viete ako sa to vôbec lieči?

_meno

Ahoj EllaMi

Prosim nehladaj fyziologicke problemy ako prve, zatoze ludia na slovensku v coraz vacsom mnozstve prenachavaju svoje zdravie lekarom a lekarniam

Suhlasim s bambi28. Prijimanie potravy vedie k predlzovaniu sucasneho stavu zivota. Najlepsie by bolo vyhladat jej psych. pomoc, aby jej casom doverovala natolko, aby jej prezradila svoje problemy ktore pred rodinou taji.

Problem je viac nez ocividne v tom, ze s Vami ani nechce komunikovat.

Prosim z prispevku si vezmi len to pozitivne, chcel som ti len dobre.

bambi28

ahoj,kolko ma sestra kil a aku vysku?podla mna s nou nepohnete,ak jej chcete pomoct zoberte ju k psychiatrovi,a ten uz usudi ci ma anorexiu.alebo aspon psychologa.mozno ju len nieco trapi a takto vnutorne bojuje,jedlom.alebo chce uputat na seba pozornost,hovorim z vlastnej skusenosti,ja som po smrti mami,schudla na 38 kil a mna jednoducho zpakovali a musela som do nemocnice.tam som bola pol roka a priberala,ale som rada lebo tam ma dali dokopy.drzim palce

Ewca

Ella Mi jednoznacne necakajte.Ale rieste to co najskor.Moze to byt anorexia podla tvojho popisu.Vyhladajte psycholog.pomoc.pripadne sa poradte s detskou lekarkou.lepsie je zacat s liecbou co najskor.lebo potom to je ux tazsie.sama trpim PPP.a neni to lahky boj.v ziadnom pripade ju ale nenutte nasilu .bude to mat opacny efekt.nedajboze zacne dievca vracat...ak sa
Jedna o PPP,pripravte sa na dlhy boj.chce to citlivy pristup a strasne vela trpezlivosti od pribuznych.vela stastia!

EllaMi

No a keď sa náhodou kúsok naje tak to hned musí nejak extrémne vybehať, vyskákať na trampolíne, alebo vyychodiť dlhou prechádzkou. Sme zúfalí.

philips

Podľa toho, čo uvádzaš v príspevku anorexiu naozaj má. Rodičia by mali ísť za psychiatrom sa poradiť. Najlepšie by bolo, keby tam s nimi išla aj ona, ale to bude ťažšie.