Tak , zrejme divný nadpis, ale ide o to , že som dávnejšie spoznala chlapca, vsetko slo fajn , ale on je akysi pri moc hanblivy, a tych ansich stretnutí nebolo nejako veľa. Problém je, že mi na nom začalo zaležat už teraz i ekd nemam ziadnu istotu ze z toho nieco bude. A pri mojom super štastí , väcsina vecí na kt.mi zaleží sa maximalne pokazí. a tak sa aj stalo. Bola som s kamaratmi na zabave, a spravila som si take menšie trapasy? No ako to nazvať. (Alkohol, chalani , atd ) A v tom miv noci zavolal on, v ten nespravny cas, a ten telefonat bol fakt odveci kedze si z neho polku nepamätam. och -_- Je nahnevaný, to uz som pocula v tych rozhovoroch , ale otazka je, mam sa mu za niečo ospravedlnovat? Ked este niesme ani spolu? Ved si predsa este mozem robit co chcem, alebo nie? ... kazdopadne to nejako pokazilo to nase sladké zacinajuce obdobie.
Ako napravit pokazeny vztah, ktory sa ani nestihol poriadne zacat?
Hm, ale co ak odide do zahranicia a potom z toho nebude nič? Vobec nič ma do toho neni, a neviem ani vsetky okolnosti, ale možno prave to, že by si mu dala nejakú nadej alebo istotu , by zmenilo ten jeho nazor, ze nechce mat vztah , ze sa nechce zalaskovat, a keby sa to uz u neho začalo , pochybujem ze by odisiel potom do zahranicia. Ved ked ma v zivote problemy, obojstranny zaujem a vztah by mu dodaval len radost, ci nie?:) Neviem teda, ak ste to uz skusali a nevyslo to, ci to stoji za to skusit to este raz, alebo to teda nechat tak. Ale ked vieš , že obaja chcete... A prečo si ho vtedy odmietla , ked ta niekam pozval?
ano,ja by som chcela s nim vztah a viem,ze aj on ! minule ma viezol domov z mesta a videla som na nom,ze bol uplne iny,aj na kavu ma volal,ale ja som nesla.a ked sme si pisali,az na druhy den,znova mi pisal,ze momentalne vztah mat nemoze,musi si dat zivot do poriadku a potom sa uvidi :-( viem,ze chce ist aj do zahranicia a nechce sa zalaskovat,vlastne mi aj povedal,ze preco ma stretol prave teraz ? ... co uz,nech bude ako bude,ja ho mam rada a pockam,pokym si neda veci do poriadku... a ked odide za hranice,tak s tym nic nenarobim.nech je radsej prec,nez ked mam chodit do nasho mesta a cakat,ze niekde na neho nattrafim...
Ved ja viem , že to neni pekné, to s tym alkoholom, a aj to sa mohlo stať, ze stratil zaujem, lenže nie je to nič, čo by on nerobil bežne:) Tiez si chodí vypiť , na chaty s kamaratmi atd, a myslim ze ovela castejsie ako ja, tak prečo sa nahneval, ked sa to raz stalo mne?.. Teraz mame momentalne obdobie ignorovania sa,aspon myslim. Neviem asi to nechám zatial tak...
Blondula , tiež zvlastny pripad:D Prečo mu nevysvetlis , ze by si sa na neho nevykaslala? Chcela by si s ním vztah? Ja viem, táto moja situacia je strašne blbá, ale stalo sa...
nieco podobne sa stalo aj mne.skoncil sa mi vztah,ktory este ani nezacal a dopadlo to uplne zle ! dovod preco sa so mnou nechce kontaktovat je ten,aby sa nezalaskoval a nakoniec sa ja na neho nevykaslala...vlastne,on sam nema este zivot na poriadku,ma problemy atd...len ma strasne trapi,ze sa mi vobec neozyva a dokonca ma aj zablokoval na FB,aby sa na mna nemusel kukat :D ... kedze nemam 20 rokov a zazila som rozne etapy vo vztahoch,myslela som si,ze som zazila uz asi vsetko...ale mam pocit,ze mam este obrovske medzery a vzdy ma sokuje nieco nove :D :D
ved nedramatizuj zbytocne, ak je to tak ako pises, ospravedlnovat sa mu nemas za co, mozno len stratil zaujem ked pocul ze mas vypite a ako vravis ako nevies co si mu rozpravala, chalan dost rychlo strati o takuto babu zaujem, chapem ze si si vysla sa zabavit sa a nerobis to casto, len to bolo blbo nacasovane, zavolaj ho este niekam von a ak nebude mat zaujem ser na neho =)
No fakt nádherné rady , áno domýšlajte si hluposti ľudia , ved prečo nie?
Vobec som nikoho "nespičovala" ako tu povedal nejaký extremne mudry človek, a že som sebecká ? No určite ... Raz co sa idem zabaviť aj to som tu už za totálnu sebeckú kravu , čo pije a bla bla... Niesom typ dievčata , ktore sa chodí zabávať casto, tak neodsudzuj prosím ťa. Ja som k nemu vôbec nebola zlá, ale on sa nahneval!
A co je na vete "ved si predsa este mozem robit co chcem " zle ? Je to pravda, niesom zadaná, a touto vetou som nenaražala na nejaké riešenie sa, ale na to ze sa možem ist zabavit.
Prosím nedomýšlajte si hlúposti, nech sa váš nazor neodvíja od toho, že si predstavíte uplne somariny :). Nehádžte každeho do rovnakeho vreca ... Vdaka...
vybotoxovat skor, mozno :D
ty si EXTREMNE sebecka osoba..
chudak chalan :(
lutujem ho..
tak on ti zavola a ty so spicujes, ze co ti lezie do zivota..
a tomuto hovoris vztah?
a taketo zeny mame na trhu?
dajte sa vypchat..
Ved si predsa este mozem robit co chcem, alebo nie? ...
tak sa chod ozrat aj dnes, ved je sobota..
a rob si co chces, napr sa hoci aj zabi :)
Ale nic z toho co si napísala sa nekonalo. V komente som napísala ze nejaká ta pusa , tance ale nič viac. A ja som mu to konkretne na nos nevešala, lenže on sa nahneval , už ked počul ze som mala trochu v nalade, teda trochu ako trochu. I ked presne neviem co vsetko sme kecali , ked sme spolu volali, urcite viem , ze nic take som mu ja na nos nevešala, lenže to je uplne jedno, lebo on by sa to tak ci tak dozvedel. a par nedorozumení v tom telefonate .