Ako napravit pokazeny vztah, ktory sa ani nestihol poriadne zacat?

Príspevok v téme: Ako napravit pokazeny vztah, ktory sa ani nestihol poriadne zacat?
xibyxi

Tak , zrejme divný nadpis, ale ide o to , že som dávnejšie spoznala chlapca, vsetko slo fajn , ale on je akysi pri moc hanblivy, a tych ansich stretnutí nebolo nejako veľa. Problém je, že mi na nom začalo zaležat už teraz i ekd nemam ziadnu istotu ze z toho nieco bude. A pri mojom super štastí , väcsina vecí na kt.mi zaleží sa maximalne pokazí. a tak sa aj stalo. Bola som s kamaratmi na zabave, a spravila som si take menšie trapasy? No ako to nazvať. (Alkohol, chalani , atd ) A v tom miv noci zavolal on, v ten nespravny cas, a ten telefonat bol fakt odveci kedze si z neho polku nepamätam. och -_- Je nahnevaný, to uz som pocula v tych rozhovoroch , ale otazka je, mam sa mu za niečo ospravedlnovat? Ked este niesme ani spolu? Ved si predsa este mozem robit co chcem, alebo nie? ... kazdopadne to nejako pokazilo to nase sladké zacinajuce obdobie.

Agnes998

Ten chalan je nejaky divny, nema vobec za co byt urazeny a hnevat sa. Snad sa mu nemas ospravedlnovat za to, ze si bola na zabave a ze si si vypila? A co ma byt? Vsak si mlada a slobodna! Kedy mas chodit na zurky a opijat sa, ked budes vydata a budes mat deti? Toto proste patri k tomu veku a treba sa vyblbnut pred manzelstvo, lebo potom ma clovek pocit, ze mu nieco uslo

xibyxi

Hej... Lenže ten vztah sa už začínal a kazdy ma niekedy nejaké pošmyknutie, a tou vetou" ved si predsa este mozem robit co chcem" som sa nejak chcela obranit , i ked som spravila blbost.. Teraz mi to je luto

Blondula - Hmmm, presne tak, sprav to a bude stastny ! :) Mne to tak príde, ze ked ta aj volal na ten vylet a potom z toho nic nebolo, tak akoby sa strašne bál ze to nevyjde. Akoby pred tym utekal. Ved ty isto vieš , co treba robit:) Ta navsteva mu urcite padne dobre.

Blondula

bol s najlepsim kamaratom,ktory mi dokonca povedal,ze ho vidi konecne stastneho po dlhej dobe a ze ma "frajerku",ktora sa k nemu hodi.nedavno mi dokonca napisal,ze nad vsetkym uvazoval,teda nadomnou a ze ma ist na 2 dni niekam na vylet a ze by chcel,aby som s nim sla.no nakoniec z toho nic nebolo,stretla som ho v meste,viezol ma domov a stale bol taky zamysleny a povedal len tolko,ze skoda,ze urobil veci,ktore nemal,ze by vsetko bolo ine :-( on je velmi citlivy a sklamany,suknickar tiez nie je... ale veru hentu akciu asi urobim tento tyzden :D neviem sice kedy,musim vediet aky ma tyzdenny plan,viem,ze jeho dcerka bude mat narodeniny,tak mu zavolam a zazelam vsetko dobre a pozistujem si,nech si mozem vsetko do detailu naplanovat :D ale uz viem ako to dopadne,on asi odpadne od smiechu na zem,takze zase bude aspon na chvilu po problemoch a povie,ze som jeho opica blazniva :D

xibyxi

Hahaha, no to je teda riešenie ! :D :D Keby to bolo take jednoduché :D Tak spravim presne to iste !:D :D Len veci su niekedy o moc komplikovanejsie -_-
Keby si ludia nekomplikovali vztahy hadkami a podobnymi blbostami,a všetko by sa dalo vyriesit takto lahko , ako si pisala ,tak som stastny clovek ! :) Aaaa cože tak menil nazory ? Najprv Nie , potom ano. Divné. Možno že , preto ze bol s kamaratmi, chalani si niekedy iní , ked su sami, ako ked su v spolocnosti . Nuž... Som zvedavá ako sa to bude medzi vami vyvíjat :)

Blondula

ja som tomuto mojmu kamaratovi volala v noci,lebo sme si pisali a nemal dobru naladu.pisala som mu,ze ci mam prist do mesta,pojdeme na pivo,lebo sedel s kamaratmi a on mi napisal odmerane NIE :-) asi po pol hodine mu volam,lebo uz nic nepisal a hned prve co sa ma spytal,ze kde som a ci som predsa za nim dosla :-) ja ze nie,doma som...a on smutny mi povedal,ze skoda,si myslel ze som za nim prisla :-( ...asi budem musiet zobrat iniciativu na seba a jednoducho mu zazvonim na zvoncek,on otvori dvere,hodim mu do ksichtu aspon pol kila konfetov,zatrubim na tu narodeninovu pistalku a s flasou vinka mu vtrhnem do bytu :D :D

xibyxi

No o tom mi niečo hovor, tiež som riadne napätá teraz, lebo neviem na čom som, ale asi to tuším no -_- Ak to uz nevydrzim, tak mu asi fakt zavolam, a spytam sa ako to teraz vlastne je. Ale díky, mas pravdu aspon som an chvilu rozmyslala nad niecim inym:P A ak sa ti teda trochu ulavilo, ako si napisala, tak som len rada:) ..

Blondula

no sak ja som sem preto napisala,aby si sa odreagovala :D mne radit netreba,len som to napisala,aby sa mi trosku ulavilo :P to vnutorne napätie co mam v sebe :-)

xibyxi

Asi mu to robi zle, byt v tvojej pritomnosti a pritom vediet, ze s tebou este nemoze mat nic viac ako kamaratstvo. Neviem. Tak potom je asi spravne nechat ho urovnat si veci, a ked to bude v poriadku , vrati sa.Podla toho , ako to opisuješ, urcite citi to iste co ty:) ...Ved co sa ma stat, to sa stane. Vtipné je ale to, že sama mam problem v tomto, a radím tebe:D Dufam , ze nepisem nejake blbosti, len to ako to vidim ja :) .. Tak držím palce:)

Blondula

on je clovek,ktory urobil v zivote vela zlych veci za ktore sa aj hanbi a jednoducho muzska hrdost nepovoli ! pokym si neurovna veci a nezbavi sa problemov,nechce si s nikym nic zacat...citi sa menejcenny ! nech ide do zahranicia,potrebuje peniaze! ja by som mu urcite nebranila tam chodit,lebo viem,ze musi.ja som clovek,co zije pritomnostou a nechapem akurat to,ze proste nechce sa so mnou vidiet ani ako s kamaratkou,co by ho trochu potesila,lebo my dvaja sa vieme strasne nasmiat :D ked sme spolu,tak sme taki ini,citim pri nom taky klud,pokoj :-) ...nebudem robit nic,nechcem ho nahanat nejako,on sam sa rozhodol a viem,ze keby mohol,urcite sme spolu :-(