veľmi pekene prosím o radu...môžem otehotnieť keď som mala nechránený pohlavný styk ale partner sa do mna nespravil...a mám neplodné dni...ďakujem za odpoveď!!!
Môžem otehotnieť...?!
natalika, ja sa s priatelom milujem vzdy bez ochrany, len prvy krat to bolo s:-))) Milujeme sa tak dva roky a babo este nemam (aj keby som nebola proti:-)),ale neplanujeme zatial ale keby sa stalo, tak by sme sa tesili), ale co sa tyka mna, neviem ani kedy mam plodne a kedy neplodne dni,a le zatial sa nic nestalo, myslim, ze pravdepodobnost je velmi mala, tak nestresuj. a nabuduce ak nechces byt mamina, pouzite radsej kondom:-)
zlato,ja už muža!a čo sa tyka tych kvapočiek,viem o x paroch ktore sa miluju bez ochrany cele roky,stym,že si muž dava pozor a niesu tie ženy stale v porodnici.takže rozmyslaj.mysliš si,že v manželstve sa stale použiva kondom,alebo ma každa žena hak?nieje to tak.miluju sa len tak bez ochrany.raz nato prideš a das mi za pravdu.ja mam uz 30r.a skusenosti nielen svoje.
ale neboj!my sa tak milujeme už 10r.a nič.treba včas vytiehnut.no teraz už mam hak,ale pred tym v pohode.nestalo sa nič,ved citiš,že už to na teba ide a tie kvapočky rozkoše idu tesne pred vystreknutim,takže len včas von a nebude to nebezpečne.
to jej ako odpovedate?ved ked donej nedal semeno,tak je jasne,že nemože otehotniet.
Na to si mala myslet skor...