Nech sa paci, vsetci co si to chcete vyskusat a ste za - preco ste este nie vo vojenskej skole? Machrujete, kopa slov, ale aj tak mate zadky polozene na stolickach a keby vam teraz daju zabehnut hoci aj kilometer tak skapete po 50 metroch behu. Hlavne, ze ale vojensky vycvik chcete povinny :D A ako dovod jeho zavedenia, uvadzat 40 kilovych chlapcekov? Myslim si, ze povinna vojenska sluzba bola zavedena z ineho dovodu, a nie aby na uliciach chodilo menej zzenstilych muzov. A akoby chudi a slabi muzi neboli aj v minulosti. V uliciach stale vidim aj poriadnych chlapov, silnych aj slabych, vysokych aj nizkych. A nemozte ocakavat, ze chlapcata do 18-20 rokov budu vsetci jak rambovia. Kto chce ist sluzit, kto si to chce skusit - skoly na to su, moze ist. Sama som jedneho casu nad tym uvazovala, ale som slaba ako mucha a neviem co by som tam skratka robila, hoci keby som chlap je to rozhodovanie jednoduchsie. ALe podla mna nutit cloveka do niecoho co je castokrat narocne nielen fyzicky, ale aj psychicky, nie je spravne. Vela povinnosti mame aj bez toho.